2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرکزسونوگرافی آزادی ..میدان آزادی. دکتربهاره غیاثی نژاد

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بله عزیزم. بفرمایید  ببخشید دیر ج دادم فک کنم سوالت برطرف شد😂

قربونت برم ممنون ك جواب دادي😂😂🥲

راستش شما قبلا تو تاپيكاي جذب راجب جذب همسرت گفته بودي، خيلي دوس داشتم ازتون بپرسم ك ميشه بيشتر درمورد جذب همسرتون توضيح بدين اگه امكانش هست

قربونت برم ممنون ك جواب دادي😂😂🥲 راستش شما قبلا تو تاپيكاي جذب راجب جذب همسرت گفته بودي، خيلي دوس ...

شرمنده الان باردارم دیز ب دیر میام سر گوشی. ببخشید خیلی دیر ج میدم😂 

عزیزم من با ی نفر ک ب قانون جذب آشنا بود پیش رفتم. فایل های ساناز اسبقی و امیر شریفی رو کار می‌کردم. روزی رو سه ساعت وقت می‌گذاشتم برا تمرین و گوش دادن ب فایل ها. تمرین هایی مثه تجسم و سناریو نویسی و مدیتیشن انجام دادم

شرمنده الان باردارم دیز ب دیر میام سر گوشی. ببخشید خیلی دیر ج میدم😂  عزیزم من با ی نفر ک ب قا ...

عزيزدلم شما بايد ببخشيد منو دشمنتون شرمنده انشالله ني ني تو دلي قشنگتون صحيح و سلامت باشه هزارسال براتون

پیدا کردی به منم بگو منم یه جای عالی سراغ داشتم اسم دکترو یادم رفته.هم آن تایم بودن هم دقیق.

عزیزم من رفتم سونو آرمان. دکتر اعتزازیان. دو بار چک کرد. خیلی دقیق بود. نسبت ب سونوگرافی احتیاط کار هم خیلللللی کم معطل شدم. حدودا ۲۰ دقیقه طول کشید تا نوبتم شد. خیلی هم تمیز بود. من واقعا خوشم اومد از نظم و دقتشون