2777
2789
عنوان

لباس عروس

564 بازدید | 26 پست

دوستان کسی هست که لباس عروسیشو خریده باشه اجاره نکرده باشه یعنی؟

چیکارش کردین بعدش؟ 

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️

هیچی یادگاری میمونه تا بپوسه👀

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره 

من که مجردم البته 

ولی خب اطرافیان همه خریدن بعدش هم یادگاری نگه میدارن 

حتی ننجونم هم هنوز لباس عروسشو داره😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامانم خریده 

زندایام خریدن خاهرمم خریده تو بقچه گوشه کمده 

مال خاهرمم مال 5ساله پیشه داره روش لکه های زرد رنگ میوفته من 3سال پیش بود عروسیم لباس عروسموخودم خریدم ولی دیدم توکمد داره داغون میشه دادم مسجد حداقل چارتا عروس بپوشن 

ازدواج نکردم هرکی خریده انداخته توخونه باباش یا تو کمد دیواری اصلا استفاده نمیکنه تازه پشیمونه میگه جاگیر بنظرم قراره 7 تومن بدی بخریش برو یه لباس عروس نو گرون خوشگل 7 تومن کرایه کن بدرخش ملکه شو البته قیمت دستم نیست مثال زدم حالا میتونی ارزون تر یا گرون تر هم استفاده کنی کرایه هم بهتر شو میپوشی هم ارزون تر در میا برا یچیز دیگه هزینه میکنی 

کاریش که نمیشه کرد ، الکی کمد رو پر میکنه فقط همون کرایه بهترین گزینس

آره ایکاش منم اجاره می‌کردم ولی شوهرم خرید گوش نکرد گفت اجاره دوست ندارم میخرم برای خودت

الان کمدم پرکرده من چیکار کنمش اخه😕

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
ازدواج نکردم هرکی خریده انداخته توخونه باباش یا تو کمد دیواری اصلا استفاده نمیکنه تازه پشیمونه میگه ...

نه من عروسی کردم لباسمم خریدم الان جاگیر شده نمیدونم چیکارش کنم

اره  من که مجردم البته  ولی خب اطرافیان همه خریدن بعدش هم یادگاری نگه میدارن  حتی ...

اوخی عزیزم😍