2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق توافقی اینطوریه دقیقا یه توافق میدین مینویسن اونو میبرین ثبت ثنا بعد اونجا نامه میدن مشاوره چهار جلسه اجباری بعد اون نامه میده ثبت ثنا ثبت ثنا بهت وقت دادگاه میده هیچی اونجا نمیپرسن فقط امضا میکنین برگه پزشک قانونی میده میری میاری میدی اونجا وقت محضر میده تموم تقریبا دو سه ماه طول میکشه همین

طلاق توافقی اینطوریه دقیقا یه توافق میدین مینویسن اونو میبرین ثبت ثنا بعد اونجا نامه میدن مشاوره چها ...

تو این مدت میشه خونه خودش بمونه بعدش مهریه و اینجور چیزا تعلق میگیره؟

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉

نه دادگاه حتما باید برین 

حتی مشاوره هم میفرستن شما رو یه بار تنها میرین یه بار دو نفری 

تو دادگاه هم سوال میپرسن مشکلتون چی هست نمی‌تونین با هم کنار بیاین و فلان ولی دیگه وقتی توافقی هست خیلی اصرار نمیکنن 

نه دادگاه حتما باید برین  حتی مشاوره هم میفرستن شما رو یه بار تنها میرین یه بار دو نفری  ...

مشاوره چی میپرسن؟

مشاوره چی میپرسن؟

وقتی تنها میرین ازتون میپرسه مشکلتون چی هست و شما توضیح میدین و مشاور یه سری صحبت های روانشناسی می‌کنه ولی من که خیلی اهمیت ندادم چون تصمیمم قطعی بود 

دو نفری هم باز همین رونده سعی میکنن احساساتتون رو وسط بکشن و هی اصرار که آیا نمی‌تونین با هم کنار بیاین بیشتر فکر کنین و اینا و باز هم راجع به مشکلات میپرسن که دو نفر در حضور هم حرفاشونو بزنن

وقتی تنها میرین ازتون میپرسه مشکلتون چی هست و شما توضیح میدین و مشاور یه سری صحبت های روانشناسی می‌ک ...

وااای اگه مشکل اصلی رو بگیم که بدتر دعوا میشه نمیشه چرت و پرت گفت و تمومش کنه؟

وقتی تنها میرین ازتون میپرسه مشکلتون چی هست و شما توضیح میدین و مشاور یه سری صحبت های روانشناسی می‌ک ...

شما بچه هم دارید؟

وااای اگه مشکل اصلی رو بگیم که بدتر دعوا میشه نمیشه چرت و پرت گفت و تمومش کنه؟

خب وقتی تنها پیش مشاورین بگین 

قطعا ایشونم میگه 

وقتی دو نفری بودین خیلی چیزی نگین آخه مشاور ها فکر میکنن با یه جلسه میشه یه مشکل رو حل کرد بیخودی هی می‌خوان تلاش کنن من که اصلا اهمیت ندادم همون اول هم که وارد شدم وقتی دو نفری بودیم به مشاور گفتم شما هر چی بگین من بازم طلاق می‌خوام