2777
2789
عنوان

چقد دلم‌تنگه ....

187 بازدید | 14 پست

چقد دلم‌تنگه واسه تاپیکایی ک بیاید بگید 

کدوم مانتوقشنگه

این کفشو خریدم ولی به دلم‌نیس

این مانتو با چ شلواری ست میشه ....

ماهم فرت فرت نظر میدادیم۰😅

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

مال من تنگ نشده  

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصه نخور فردا لباس مجلسیم اماده میشه میخام بیام عکس بزارم نظر بدین

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔

عکس بزارم؟😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی