2777
2789
عنوان

جاریم چیا ک نگفته برام 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 29 پست

خب بالاخره کار شما زشت بوده.شوهرتون هم گفت نباید انجام میدادید.پیغام بدید بهش که شوهرم گفت منم اون لحظه به فکرم نرسید ممکنه مهمون داشته باشی.همین تمامش کنید بره.اینقدر دنبال حرف رو نگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بالاخره کار شما زشت بوده.شوهرتون هم گفت نباید انجام میدادید.پیغام بدید بهش که شوهرم گفت منم اون ل ...

میدونستم خوابه چن باز صدا زدم جواب ندادن شوهرم گف بنداز تو حیاط منم انداختم حالا رفته گفته مهمون داشتم با اینکه خواب بوده

خدایا شکرت 
از مادرشوهرت میپرسیدی مهمونهاشون کی بودن؟

مادرشوهرم ب من نگفته به شوهرم گفته شوهرم پرسید مریم چ روزی کفشارو انداختی خونه داداشم گفتم برا چی گف اینجوری 

خدایا شکرت 
میخام فقط بدونم‌مهمونش کی بوده ساعت ۷ صبح روز اول عید باید دست رو قران‌بزاره برام ک مهمون داشته

چه بیکار و پیگیری ها

واسه یک جفت کفش بی ارزش پای قران وسط میکشید

خب حالا دروغش لو بره به فرض چی میشه مثلا

اولا حرکت خودت اشتباه بوده حالا یک گوشه حیاط یک جفت کفش میذاشتی یا مینداختی اشغالی دیگه این چه مدل پس دادن

یا اینکه وقتی دیدیشون پس میدادی 

این ادا اصولا چیه از روی دیوار فلان جور انداختم دوبین مخفیه مگه 

حالا تو بیا ثابت کن پرت نکردی کلا کارت زشت بوده حتی پس دادنشم وقتی نمیخواستی زشت بوده میدادی شوهرت بده دست داداشش

مهمانم نداشته هفت صبح کلا کارت زشت بوده انداختی تو حیاطشون بی حرمتی کردی میبردی دم در خونه شون چقدر وقت میبرد

ماهرخ هستم 
بهنر ما اصلا رفت و آماد نداریم نه اون میاد ن ما میریم خودش دور میگیره از ما کوفته بشه نمیدونم چجوری ...

احتمالا شوهرت داده

یا به داداشش داده اینم از شوهرش گرفته

رمزتو عوض کن یا وای فای شارژش نکن

ماهرخ هستم 
چه بیکار و پیگیری ها واسه یک جفت کفش بی ارزش پای قران وسط میکشید خب حالا دروغش لو بره به فرض چی می ...

نه آخه این دفعه اولش نیست دلم برای خودم و کارایی ک براش انجام می‌دادم کبابه خداشاهده من باردار بودم صفر تا صد عروسیشو انجام دادم براش از گل و لباس تا آرایشگاه و لوازمش و لباساش و همه چیش هر روز توی بازار واسش دنبال لباس عروس و بهترین آرایشگاه و ... بودم .زایمان کردم خونمون دیوار به دیواره اصلا یک روز نیومد یه خبر خشک و خالی بگیره....حدود دوسالی میگذره از عروسیش ولی اصلا هیچی حالیش نیس نه معرفت داره نه عقل و شعور خداشاهده باز چن روز پیش بچه سقط کرد من باخودم‌گفتم‌نمیرم ولی شوهرش به شوهرم زنگ‌زده زنم حالش خوب نیس ببرش دکتر منم همون روز کار داشتم باید باهمسرم یه جایی میرفتم اینم اومد بردیمش خلاصه ک بیمارستانم بستری کردیم خواهرش زنگ‌زد براش شلوار و نوار بهداشتی بخری گفتم‌باشه رفتم بازار بخدا براش شلوار دستمال کاغذی نواربهداشتی همه چی براش خریدم که مغازه داره گفتم برا جاریم میخام گفتن خوش بحال جاریت انقدر جاری خوبی داره  آخرشم  رفته به مادر شوهرم اینا گفته شلوار چی بوده خریده همش پاره شده رفته جنس آشغال خریده اینم تهش ...وقتی خوبی میکنی بدی میبینی

خدایا شکرت 
نه آخه این دفعه اولش نیست دلم برای خودم و کارایی ک براش انجام می‌دادم کبابه خداشاهده من باردار بودم ...

خب میبینی لیاقت خوبی هات نداره دکمه شو بزن گمشه بره

جوابشو نده

دفعه بعد کمک خواست نرو سمتش بگو به ما چه 

زنت قدر ندون هست ما کاری براش نمیکنیم بعدا پشت سرمون حرف درست میکنه 

بنده خدا تو اسمونا سیر میکنه فکر کرده دختر شاه پریون زیادی بهش رو دادی

اگرم خواستی رنگیش کنی سر این موضوع نکن چون مقصری خودت ماجرای جدیدی درست کرد قهوه ایش کن

ماهرخ هستم 
خب میبینی لیاقت خوبی هات نداره دکمه شو بزن گمشه بره جوابشو نده دفعه بعد کمک خواست نرو سمتش بگو به ...

الان رفتم قهوه ایش کردم درستش کردم 

بهش گفتم دلیلی نداره بری اینجوری حرف بزنی من صدات زدم جواب ندادی مهمونت کی بوده و فلان .... گف صدام نکردی نشنیدم مهمون داشتم گفتم قسم بخور ک مهمون داشتی گفت نمی‌خورم خلاصه ک اعصابم بهم ریخت چجوری رمز وایفا استفاده میکنه رو عوض کنم لطفا بگین

خدایا شکرت 
خب میبینی لیاقت خوبی هات نداره دکمه شو بزن گمشه بره جوابشو نده دفعه بعد کمک خواست نرو سمتش بگو به ...

میشه بیای حالم خیلی بده 🥺 چیکار کنم آروم شم 

خدایا شکرت 
خیلی دوس دارم بزنم به تیپ و تاپش دارم از دست کاراش روانی میشم بعدش خیلی دوس دارم بنشونمش سرجاش

خب پس همون دعوا کن خلاص شو که خودم رفتی صبح دعوا کردی

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
الان رفتم قهوه ایش کردم درستش کردم  بهش گفتم دلیلی نداره بری اینجوری حرف بزنی من صدات زدم جواب ...

ولش کن روانیه طرف

از دیوونه که توقع شعور نمیتونی داشته باشی

رمز وای فای هم باید بری توی تنظیماتش

ماهرخ هستم