2777
2789
عنوان

اولین بار چند سالتون بود که حس کردین از جنس مخالف خوشتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17564 بازدید | 641 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی سما غش کردم از خنده هااااااااااااااااااااا

فرنوش منم اون موقع ها عاشق ریازو بودم تو سریال اوشین یه مغازه داری هم سر کوچمون بود نمیدونم فکر کنم افغانی بود چی بود خیلی شکل ریاضو بود من بهش میگفتم ریاضو و تو دلم باهاش عروسی کرده بودم خخخخخخخخخخ
سایت شده عین سمساری همه چی شلمشورباست. عمووو لطفا قالب قبلیو برگردون.
باورتون نمیشه من اولین بار تو مهدکودک 4 یا 5 سالم بود عاشق یه پسره شده بودم واقعاااا عاشقش شده بودماااا همش نگاش میکردم و حواسم بهش بود آخه خوشگل بود . ولی ازش خجالتم میکشیدم خخخخخ

بعد از اون دوران راهنمایی بودم که دیوانه وااااااار عاشق مهدی سلوکی شدم خخخخخخخخخخ باورتون میشه براش گریه میکردم آرزوم بود از نزدیک ببینمش و بگم که عاشقشم اصلا دست و پام یخ میکرد تو تی وی میدیدمش واااااای
وایییییییی سما منم دقیقا همچین حسی رو داشتم
فکر میکردم زیباترینم و همه مجذوب منم خخخخخ حالا با دوکیلو ریش و سیبیل و یه کپه ابرو بودما خخخخخخخخخخخخ
سایت شده عین سمساری همه چی شلمشورباست. عمووو لطفا قالب قبلیو برگردون.
بالاخره یه روز اومد سر صحبتو باز کنه....یکم صحبت کرد ولی نزاشتم ادامه بده..احساس کردم همه دارن ما رو نگاه میکنن..تو اون لحظه خوابگاهو تصور کردم که امشب از سوژه من میترکه...جلو دوستام خجالت میکشیدم...بگن دختره بدیه...ولی من خیلی دوسش داشتم...
بعدها تو سن دبیرستان...... یه معلم داشتیم جوون بود .... معلم شیمی.... مرد بود.... روز اول که اومد سر کلاس من بیرون بودم.... وقتی اومد کلاس ازش اجازه گرفتم که بشینم.... بهم گفت: بشین عزیزم...... واییی فکر کردم ازم خوشش اومده که بهم میگه عزیزمممم..... نمیگذاشتم کسی تو کلاس بهش چپ نگاه..... توهم زده بودم شدید.....
از آدمها بت نسازید!! این خیا.نت است... هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در آخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته!
وای توی تاپیک سوتی ها نوشته بودم رفته بودم مغازه آقای آتشی و اونجا جیش کردم....
همون موقع از پسر آقای آتشی خوشم میومد و همون جیش نابهنگام کاخ رویاهامو ویران کرد