خدا نکشدتون خندم میگیره شوهرم ببینه گوشی دستمه کشته منو😂 نه روز خواب دارم نه شب باردارم اصلا داغووون😂
سریکی دوتا از کامنتا چنان خندمو خوردم که نفسم واستاد😂
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇 خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵
تعداد کروموزم های سلول های جنسی انسان سالم ۲۳ تا است در حالی که مال اسب ۱۵ تاست یعنی سلول تخمی که از آمیزش اسب و انسان تشکیل بشه ۳۸ کروموزومی میشه چیزی نه در دسته انسان ۴۶ کرموزومی و نه در سته اسب ۳۰ کرموزومی قرار نمیگیره وجود حتی یک اختلاف در تعداد کرموزوم ها باعث ایجاد بیماری مثل سندرم داون میشه این تعداد کروموزوم که ……
بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
حق این تاپیکه پربازدید بشه نه اون تاپیکای رو اعصاب😂
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم