2777
2789
نه عزیزم انشالله بعد عید میخوام عمل کنم راستی چندسالتونه و هزینه عملتون چقدر شد

انشالله به سلامتی گلم ۲۸سالمه هزینه عمل با ازمایش اینا ۱۶میلیون شد..شما پیش کدوم دکتر میخواین عمل کنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرم دو طرف عین همه اره فقط یه طرفش فرو رفته هس به دکترم گفتم گفت پنبه بزار درست میشه سرما هم خوردم ش ...

پنه گذاشتی؟ تاثیر داشت؟ چند روز از عمل گذشته بود که احساس کردی فرو رفته شده؟

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه
پنه گذاشتی؟ تاثیر داشت؟ چند روز از عمل گذشته بود که احساس کردی فرو رفته شده؟

ده روز گذشته بود ک احساس کردم فرو رفته شده تا حالا دو بار پنبه گذاشتم فعلا ک هیچ تغییری نکرده..برا شما هم فرو رفتگی داشت؟

ممنون عزیزم پیش دکتر هادی

ملاجوادی بیشتر بخاطر اینکه خوب قوس میده و سربالا میکنه عمل کردم اونم ک فعلا نه سربالاس بینیم نه قوسش زیاد معلومه نمیدونم بدشانسی اوردم برامن اونجوری درنیاورده یا اینکه چون زیااااد ورم داره معلوم نیس هنوز

ده روز گذشته بود ک احساس کردم فرو رفته شده تا حالا دو بار پنبه گذاشتم فعلا ک هیچ تغییری نکرده..برا ش ...

برای من نه، برای خواهرم داره اون حدود دو هفته که گذشت متوجه شد یه سمت فرورفتگی داره

هنوز معلوم نیست میخوام همزمان عمل افتادگی پلکم انجام بدم😟

منم میخواستم همزمان اافتادگی پلک انجام بدم منو ترسوندن گفتن تایم بیهوشیت زیاد میشه دوز بیهوشی رو زیاد میزنن خطر داره ریسک نکن حیف ترسیدم منصرف شدم الان پشیمونم..

ملاجوادی بیشتر بخاطر اینکه خوب قوس میده و سربالا میکنه عمل کردم اونم ک فعلا نه سربالاس بینیم نه قوسش ...

چنتا از فامیل هامون پیش دکتر هادی عمل کردن خوب شده منم برای همین تصمیم گرفتم پیش دکتر هادی برم

خدا💚💙💛
ملاجوادی بیشتر بخاطر اینکه خوب قوس میده و سربالا میکنه عمل کردم اونم ک فعلا نه سربالاس بینیم نه قوسش ...

برای خواهرم بالای بینیش اصلا قوس نداشت حالا که ورمش کمتر شده مشخصه قوس داره