2777
2789

فقط در زبان فارسیه که میشه ۱۹ تا فعل رو کنار هم گفت:

داشتم

میرفتم

دیدم

گرفته

نشسته

گفتم

بذار

بپرسم

ببینم

میاد

نمیاد

دیدم

میگه

نمیخوام

بیام

بذار

برم

بگیرم

بخوابم

نه فاعلی نه مفعولی نه قیدی نه صفتی!

یکی بخواد اینو به انگلیسی ترجمه کنه رباط صلیبی مغزش پاره میشه😂

.

.

.

‏چند وقت پیش به شوهرم گفتم: یه لاک، جوری منو خوشحال میکنه که انگار طلا میخرم...

امروز چند تا لاک خریده میگه فکر کن یه نیم‌سِته😂😂

.

.

.

چرا کالیفرنیا داریم

ولی کالیفرزاده یا کالیفرپور نداریم؟😂😂

.

.

.

‏مامانم میگه اگه من پولدار بودم هر روز برنج می پختم زنگ می زدم از بیرون کباب میگرفتم...

فداش بشم تو رویاهاشم قناعت می کنه،
خب مادر من برنج هم باهاش سفارش بده دیگه😁😂🤦‍♂
.

.

.

‏تو كانال مدرسه مامانه ميپرسه چطور براي دخترم توضيح بدم امتحان چيه تا روحيش خراب نشه؟

به همين وقت عزيز مادر من ميومد مدرسه نميدونست كلاس چندم بايد دنبالم بگرده!😕😁

.

.

.

امیدوارم شاد شده باشید😁💕

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مرده میخوره به نرده بر میگرده میبینه پیرمرده

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

اگه دوست داشتین

این کامنتو لایک کنید

که بازم بزارم

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫