2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کامل حرف زدنش شما بردین؟

چند وقتشه؟؟؟ 

من یه دوره ای پسرم بین سه تا چهار سالگی لکنت گرفت 

مشاور انلاین گفتار درمانی گرفتم 

فهمیدم تو این سن مقطعیه و یه سری نکات و بهم اموزش دادن که کامل رفع شد خدارو شکر

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

پسر من چهار سالشه حرفاش برا دیگران نامفهومه وجدیدا هم لکنت گرفته به نظرت ببرم تاثیر داره ؟

من پسرم لکنت داشت بردم خوب شد البته خیلی سمج بودم چهار سال هر هفته می بردم خودمم مدام تمرین می کردم . اگر بچه هاتون مشکل دارن سعی کنید قبل از مدرسه رفتن درمان کنید

پسر من چهار سالشه حرفاش برا دیگران نامفهومه وجدیدا هم لکنت گرفته به نظرت ببرم تاثیر داره ؟

پسر منم چهارسالشه و حرفهاش نامفهوم   وطوری که فارسی سلیس حرف بزنه  نه نمیتونه خیلی هم گفتار درمان بردم ولی حداقل برای پسر من موثر نبود

پسر منم بین سه تا چهار سالگی لکنت گرفت 

تو این سن بین پسر بچه ها این مقطعیه عزیزم 

فقط سعی کن سردیجات مثل لبنیات بهش ندی خیلی تاثیر داره

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

عزیزم بچت چند وقتش بود چقد طول کشید تا کامل راه بیوفته

عزیزم بچه من ۵ سالش بود و نامفهوم صحبت می‌کرد بعضی از حروف‌رو اشتباه تلفظ می‌کرد

شما بچت کوچیکه فکر کنم زود باشه واسه این که ببریش گفتار درمانی 

ولی نزار کارتون انگلیسی ببینه