2777
2789

دعا گوی همه عزیزان هستم💜🤲🏻

حاجتتون بگید ایشالله آقا حاجتتونو میده💛

(عکس برای ظهر هستش🌷)

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا اسمم هانیه اس 

به آقا بگو خیلی وقته منتظرم میشه به زودی حاجتمو بده 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

ميشه مامانمو دعا كني؟🥲

نسرين

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

من و خانوادم رو دعا کن عزیزم.

ممنونم🙏🌹🌹🌹

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

عزیزم لطفا من

بگو به نیت فاطمه!امسالو قبول شه میاد پابوست

لطفااا خبرم کن

میشه درخواست بدم ازت چیزی بخوام حالا ک حرمی🥺🥺🥺🥺🥺

امضامو بخون لطفا....من فقط یه چیز از خدا میخوام میشه حالا که چشمت به امضام خورد از ته دلت دعام کنی؟من دلتنگ امام رضام (:تنها راهش اینه اون رشته دلخواه قبول شم و  با خانوادم برم پابوس آقا لطفا دعا کنید دبیری قبول شم و برم پابوس آقا میشه؟🤍✨🌙یه روزی امام رضا واسطه میشه و برام معجزه میکنه من ایمان دارم بهش بماند به یادگاری۱۴۰۱/۱/۲۲خیلی دلتنگت بودمخیلی امام رضاتا اینکه ساعت ۳ شب رفتم و از کمدم مهری رو درآوردم که نوشته بود یاامام رضایادمه عموم رفته بود حرم و من خبر نداشتموقتی پدرم رفت زیارتش فقط بهش سوغاتی یه جعبه شیرینی داده بودمن شبا قبلش از امام رضا خواستم چیزی رو از مشهد برام بفرستهدلم شکست وقتی دیدم یه جعبه شیرینیهنزدیک پلاستیک رفتم گفتم شاید اون ته یه یادگار از آقا جانم باشهدیدم یه مهر هست اره یه مهر همون مهری که دیشب از شدت دلتنگی گذاشتم زیر بالشتم و شب خواب دیدم ضامنم شدآقا جانم دیشب خواب دیدم ضامنم شدیانقدر جیغ میزدم و گریه میکردم و پابه رهنه به همه میگفتم آقاجانم ضامنم شدمیشه میشه برا ۳ماه بعد بیام و بگم واقعا ضامنم شدی میشه آقاجانم؟امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱بماند به یادگار تا روزی ک بیام بگم ضامنم شدیمیام دیدنت با کلی شیرینیتموم حیاط حرمو با گریه قدم میزنم و شیرینی پخش میکنمبهشون میگم بهشون میگم آقاجانم ضامن دل شکستم شد🥺

منم فردا از طرف همتون نائب زیارتم حرم شاه چراغ 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹