2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون ۳۶ سالگی واسه بارداری خیلی دیره؟؟ البته بچه دوم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 113 پست
منم مثه شما... خیلی نگران تنهایی دخترم هستم.. اما از یه طرف هم در خودم توان بارداری رو نمی‌بینم و از ...

آخی عزیزم حالتو درک میکنم.الهی  خدا خودش به هممون کمک کنه و بهترین اتفاق هارو برامون رقم بزنه

چطوری سیاهدانه و عسل میخورین دستور و موقع خوردنشو میگین ممنوون

تو دوران پریودی تا روز اقدام صبح ها ناشتا هفت هشت تا سیاهدونه رو میجوم با یه قاشق مرباخوری عسل.چون خیلی گرمه ممکنه به جنین آسیب بزنه تا وقتی مطمئن نشدی باردار نیستی نخور.اینو من از پست های نی نی سایت گرفتم.انشاالله که درسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم دوست عزیزم... شما الان دومی رو آوردی؟ بچه اولتون چند سالشه؟

نه من هفت هشت ماهه دارم اقدام میکنم وهنوز نتیجه نگرفتم دکتر هم رفتم گفت۶ مشکلی نداری چاق هم نیستم ...بچه اولم تقریبا ۸ سالشه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

منم دختراولم وسریع باردارشدم تا11سالش شدخواستم دومی وبیارم باردارنشدم سه سال ــوزنم وکه اوردم پایین ...

خدا بچه هاتون رو نگه داره براتون. چه اراده ای داشتین ماشالله که ۲۰ کیلو کم کردین

نه من هفت هشت ماهه دارم اقدام میکنم وهنوز نتیجه نگرفتم دکتر هم رفتم گفت۶ مشکلی نداری چاق هم نیستم .. ...

منم دخترم نه سالشه.. انشالله حتما نتیجه میگیری عزیزم.. من برات دعا میکنم.. خدا حفظش کنه... کاش منم بتونم به نتیجه برسم..خیلی مردد و سردرگم هستم

خدا بچه هاتون رو نگه داره براتون. چه اراده ای داشتین ماشالله که ۲۰ کیلو کم کردین

بله دکترگفت چربی رحم داری چون شکمم بزرگ بود رژیم گرفتم بالافاصله از80که رسیدم به 60باردارشدم بعدزایمانم دوباره برگشتم وزن قبلیم بازباردارنمیشم الان دخترکوچیکم 8سالشه من جلوگیری ندارم ولی باردارم نمیشم به محض لاغرشدن باردارمیشم وزن خیلی تاثیرداره

منم دخترم نه سالشه.. انشالله حتما نتیجه میگیری عزیزم.. من برات دعا میکنم.. خدا حفظش کنه... کاش منم ب ...

منم خیلی دودل و مردد بودم ولی بالاخره ب این نتیجه رسیدم ک بچم گناه داره تنهاست باید ی خواهر یا برادر داشته باشه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بله منظورم همین بود خداروشکر که اوکی هستن آخه منم فاصله سنیم با پسرم همینقدره خیلی نگران آینده ام&n ...

نگران نباشید همچی به بچه و اخلاقش مربوطه شاید باورتون نشه ولی داداشم از مامانم عاقل تره😂و کلا بزرگ منشانه برخورد میکنه

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
نگران نباشید همچی به بچه و اخلاقش مربوطه شاید باورتون نشه ولی داداشم از مامانم عاقل تره😂و کلا بزرگ ...

عزیزم خدا حفظش کنه انشالله😍

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره