2777
2789

من امشب مهمون داشتم و خانواده همسرم رو دعوت کرده بودم اونم برای اولین بار. همه چیز عالی پیش رفت دو نوع غذا و سالاد و مخلفات همه چیز

کلی حرف زدیم و گفتیم و خوش گذشت کلا...

بعد اون ها نسبتا زود رفتن از خونمون

ازون موقع شوهرم ناراحته ناراحته

دو ساعت که بهش میگم چی شده میگه هیچی بعدش هم که یه عالمه اصرار کردم میگه چرا باید پدر و مادر من در خونه پسرشون اینقدر معذب باشن چون مادرش حتی مانتوش رو هم در نیاورد.

اصلا واقعا نمی فهمم داستان چیه. چرا فکر می کنه معذب بودن واقعااااااا؟؟؟؟؟ من الان باید چه کنم؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

جو گرفتش 

بابا خب شاید مادرش اینجوری راحت بوده ای بابا 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم همسرم اخلاقش خوبه

واسه همین اینقدر متعجبم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

واا

توام برا اولین بار بری خونشون ممکنه معذب باشی

همسرت هم برا اولین بار بیاد خونه پدرت اینا ممکنه معذب باشه!

این اداها چیه😑

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

بیخیال اصلا ادامه نده مردا بهونه گیر شدن اهمیت نده

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
جو گرفتش  بابا خب شاید مادرش اینجوری راحت بوده ای بابا

نمی فهمم واقعا

بچه ها امشب واقعا ازش بپرسم چون حالت عادی جواب نمیده و میگه چیزی نیست؟ یعنی بهش گیر بدم یا ول کنم بذارم در خودش باشه؟

بچه ها امشب واقعا ازش بپرسم چون حالت عادی جواب نمیده و میگه چیزی نیست؟ یعنی بهش گیر بدم یا ول کنم بذ ...

تو کتاب کردان مریخی نوشته بعضی وقتا اقایون یهویی به غار تنهاییشون پناه میبرن بهشون پیله نکنین 

حالا دیگه نمیدونم تو واقعیت چه کاری بهتره

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗