2777
2789
عنوان

ضعف چشم با گوشی

1398 بازدید | 10 پست

من از محافظ صفحه و فیللتر نور آبی استفاده میکنم میزان روشنایی گوشیم کمه اینا برای جلوگیری از نزدیک بینی مفیده ؟میترسم عینکی شم چون ورزشکارم نمیتونم از عینک استفاده کنم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
عینک چه ربطی به ورزشکاری داره ؟😐

😅 شما تابه حال فوتبالیستی دیدی با عینک بیاد وسط زمین یا یه تکواندو کار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ورزشکار عینکی هم داریم  ولی لنز استفاده میکنن بعضیا هم هستن مثل خودم با عینک هم سوار کاری ...

باشه تسلیم شدم😂 دلم نمیخواد چشمم ضعیف شه بحث ورزشکارو اینا نیس فقط گفتم این کارا اثر داره یانه

باشه تسلیم شدم😂 دلم نمیخواد چشمم ضعیف شه بحث ورزشکارو اینا نیس فقط گفتم این کارا اثر داره یانه

ن 

اینکه چشم ضعیف میشه به گوشی و این چیزا خیلی بستگی نداره 

فاکتور اصلی ارثی بودنشه 

اگر پدر یا مادرت عینکی باشن احتمالا تو تو عینکی میشی 

من طی 6 ماه چشای تیزبینم😐(واقعا خیلی خوب بود بیناییم) جوری ضعیف شده که از فاصله 5_6 متری یه ادمو یکم تار میبینم و باید عینک بزنم تا واضح ببینمش.. بخاطر گوشی و فیلمای درسی و درس خوندنو... 

من طی 6 ماه چشای تیزبینم😐(واقعا خیلی خوب بود بیناییم) جوری ضعیف شده که از فاصله 5_6 متری یه ادمو یک ...

آها من اولاش سرم و چشمم درد میکرد دکتر گفت فیلت ر نور آبی استفاده کن منم استفاده کردم خیلی بهتر شدم یه ذره فاصلمم از گوشی زیاد کردم تو هم امتحان کن