2777
2789

احساس می کنم من و همسرم اصلا حرف هم رو نمی فهمیم، دو روز  خوبیم، دو روز  دعوا، توی  دعوا هم توهین و داد ، خدایا دیگه بدجوری  خسته شدم،  الان از خونه زدم بیرون،  نمی  خواستم بدتر بشه دعواهامون یا من از کوره بیشتر از این در برم،  امدم طبقه ی  اخر ساختمون توی راه پله نشستم تا اروم گریه کنم که پسرم نبیندم، تا اروم بشم بعد برگردم. خسته م، خدایا خیلی  خسته م، خدایا میگن تو رحمانی،  کاش  یه رحمی به حال پسر کوچولوم کنی و زندگی مون از این تنش بیرون بیاد،  خیلی  خسته م،  دیشبم دعوامون شد هی  منطقی نشستم به شوهرم همین حرفا رو زدم گفتم ببین ما هر دو باید بریم پیش یه مشاور  خوب،  ولی  قبول نکرد،  امروزم که از سر کار  امد کلا توی لک هستش و گرفته س، میگه از حرف های دیشبت افسرده شدم و نمی تونم بگم و بخندم و عتدی باشم. 

خسته م،  خیلی  خسته م، خانما تو رو خدا دعا کنید برای  ما، خدایا یعنی بین این همه بنده هات که توی  این ۶ سال برام دعا کردن،  یکیشون نبوده که بخوای  دعاش رو اجابت کنی. خدایا به حال پسر بی گناهم رحم کن،  به خدا اون بچه س و پاکه، حقش نیست توی یه رابطه ی  پر  از تنش بزرگ بشه،  کمک کن ار دومون اصلاح بشیم. خیلی دلم گرفته، یا امام زمان،  توی  ماه شعبانیم،  ازتون کمک می  توام،  حاجت من هم کنار حاجت بنده های  خوب  خدا، شفاعت کنید تا خدا اجابت کنه،  به خدا من فقط  می  توام خودم و همسرم آروم و با صلح و عشق زندگی  کنیم. خسته م. خیلی  خسته م. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی روزا آرزو می کنم خدا مرگم رو برسونه،  دلم می  خواد همه چیز  همین جا تموم بشه، دلم می  خواد راحت بشم از این همه فشار،  از این همه اختلاف نظر و شخصیتی  که داریم. غبطه می‌خورم به حال اونایی که شوهر آروم و با حوصله دارن، شوهری  که بهشون گیر زیادی  نمی ده و اختلاف رو گنده نمی کنه، شوهری  که تا تقی به توقی  می خوره داد نمی زنه و توهین نمی کنه

مشکل ما هیچی ،مسخره بازی،  شوهر من تاب و تحمل یه کمی‌ مخالفت رو نداره،  هر چیزی که سرش اصرار کنم میشه دعوا،  هر چیزی که باهاش مخالفت کنم میشه دعوا

مشکل ما هیچی ،مسخره بازی،  شوهر من تاب و تحمل یه کمی‌ مخالفت رو نداره،  هر چیزی که سرش اصر ...

اينطوري ريشه مشكلت مشخص نميشه بايدعلت را مشخص كني و راه حل بگذاري يا خودت يا روانشناس

بعضی مشکلات با تغییر دادن خودت قابل حل هست 

بی تفاوتی رو یاد بگیر

یاد بگیر به هر حرف و کاری لازم نیست واکنش نشون بدی

یاد بگیر یه تایمی رو فقط برای خودت باشی 

برای حال خوبت تلاش کنی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

همه اش  دنبال تعریف، دنبال به به و چه جه کردن ازشه، اما هر چی تعریف می کنم ارضا نمیشه، باز  دنبال یه حرف تازه س، یه تعریف تازه، یه تایید تازه، هیچ وقت نیمه ی  پر رابطه مونو نمی بینه، همیشه خلاهاش رو می بینه .این که چیکار  نمی کنم رو می بینه، نه این که براش تا حالا چیکارا کرده م،  بعدم هر چی میشه راحت فحش می ده و داد می کشه و منم از کوره در  میرم ، خیلی با هم فرق داریم،  من سر هر چیزی  تابع دلیل و منطقم، اما شوترم میگه چون من خوشم میاد باید اینجوری باشه یا نباشه. 

همه اش  دنبال تعریف، دنبال به به و چه جه کردن ازشه، اما هر چی تعریف می کنم ارضا نمیشه، باز &nbs ...

اینکه میدونی یه جاهای یا خیلی جاها کوتاه بیای کمکت میکنه خیلی خوب بالاخره میدونی چی دلیل آرامش رابطتتونه بخاطر بچت کوتاه بیا یه جاهای هم میبینی لج و لجبازی میشه. من همسرم ضایع نخاعی هست و بعدازاین مشکل کلا یه آدم دیگه شد بهش حق میدم الان چندسال میگم چشم تا بتونه با خود جدیدش کنار بیاد مطمئنن یه روزی هم منو میفهمه

اینکه میدونی یه جاهای یا خیلی جاها کوتاه بیای کمکت میکنه خیلی خوب بالاخره میدونی چی دلیل آرامش رابطت ...

عزیزم خدا پشت و پناهتون باشه، اخه واقعا می خوام ولی  نمی تونم،  منم کم میارم و از کوره در میرم. 

بعضی مشکلات با تغییر دادن خودت قابل حل هست  بی تفاوتی رو یاد بگیر یاد بگیر به هر حرف و کاری ل ...

یه مدت خیلی  تلاش کردم،  دقیقا پارسال بود ، و شوهرم یه سری ۱۱ روز و یه سری ۲۵ روز  رسما توی  مود قهر و حرف نزدن بود. 

عزیزم خدا پشت و پناهتون باشه، اخه واقعا می خوام ولی  نمی تونم،  منم کم میارم و از کوره در ...

ممنونم عزیزم ❤️. باور کن اگه سکوت کنی ن ب فوش دادن میرسه بلکه رفته رفته کمترم میشه اونم آدم ب خود‌ش میاد. بحث ماهای ک بچه داریم خیلی فرق میکنه باید یکی سنگ زیرین آسیاب باشه.