2777
2789
عنوان

دخترا چجوری پسرارو تیغ میزنننن؟؟؟

6334 بازدید | 67 پست

سلام. من ذهنم مشغولههه 

همه ی دوستام پسرارو مجازی تیغ میزنن بدون هیچ ترسی.

من ن رل میزنم ن با کسی حرف میزنم.

یه چند وقته پول نیاز دارم اومدن بهم میگن خنگی دیگه برو یکیرو تیغ بزن:/

من تیغ زنیم بلد نیستم....

حالا سوالم اینکه دخترا چجوری تیغ میزنن؟ مگه پسرا عقل ندارن؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا شنیدم شارژ و نت میگیرن

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

چه راه حلیم بهت دادن😂 هر رفتی یه برگشتی داره تو یکی دیگرو تیغ میزنی یکی دیگم تورو تیغ میزنه

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

اگر با من نبودش هیچ میلی 

جرا شارژ ایرانسل خواست خیلی😂

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

مطمئن باش این تیغ زنامفتی نیس ب ازاش هزارکارازش 

میخان آدم نخوره ازاین پولاشرفش بیشتره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔