2777
2789
عنوان

خانواده شوهرتون هر جا میرید میان با شما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 32 پست
من بخاطر همین اخلاقش نمیذارم ماشین بخره

واااااای ماشین این چیزاش آدمو میسوزونه.خیلی خوبه ولی همش سرویس خانوادشه،دکتر ببر،مهمونی،خرید....کشتن منو .نخر خواهر چون واقعا این چیزاش بده .اگه شوهرت این کارهارو نمیکنه ک بخرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوشم نمیاد..  دوست دارم مثلا چند بار خودمون بریم، یه بار هم اونا با ما بیان..  نه ای ...

ولی بنظرم از اونی ک آدم هر سری بره سفر با اینا و حرص بخوره همون اول بگی ن بهتره 

من حتی دوس ندارم با خانواده خودمم برم مسافرت چه برسه خانواده شوهر .فقط همسرم وبچه هام وگرنه سفر نمیرم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اگه مامانش گفت میاد باهاتون بهونه بیار نرو مشهد به لج اون هم شده نرو من اگه بودم اینکارو میکردم🙄

اول سعی میکنم نیاد .حالا اگه مادرشوهرم نیاد مادربزرگش میخواد بیاد ولی تمام سعی مو میکنم تنها بریم .خواستن بیان نمیرم.این مادربزرگه از مادرشوهرم بیشتر چسبه ک بیاد .ماشین مفت میبینن

خانواده شوهر منم با سختی راه مشکلی ندارن میومدن باهامون ک من ب شوهرم گفتم‌من راحتیم برام‌مهمه و مساف ...

ب جهنم ناراحت بشن.آدم بعد مدتها مسافرت میره دوس داره تنها بره .عید پارسال خانوادش با ما اومدن یعنی خیلی ببخشید گوه ترین عید بود

مادرم خیلی دوره ما کرج هستیم اونا یزد

انقد وسیله همرات بردار که مجبور شه همرو بیاره صندلی عقب اونوقت مادر شوهرت نتونه بیاد😂

یا که یاد پسرت بده بگو پیله کنه بگه من میخوام کل راه رو عقب بخوابم 😂

من حتی دوس ندارم با خانواده خودمم برم مسافرت چه برسه خانواده شوهر .فقط همسرم وبچه هام وگرنه سفر نمیر ...

تو خوب میکنی.حالا اینا اینقدر با ما اومدن ک نگو.شما خواهرشوهر میاد،یزد همشون با هم میان،جاهای زیارتی ک پدربزرگ مادربزرگ میخوان بیان.

انقد وسیله همرات بردار که مجبور شه همرو بیاره صندلی عقب اونوقت مادر شوهرت نتونه بیاد😂 یا که یاد پس ...

🤣🤣🤣ماشین قبلیمون کپسول گاز داشت صندوق عقب همیشه صندلی عقب پر میشد.گاهی میگم ۲تا بچه بیارم عقب ماشین پر بشه دیگه کسی نیاد باهامون🤣🤣🤣