ما ک هر سری عید میخوایم جایی بریم اینا بهمون وصل هستن چیکار کنم؟مادرم یزد هست خونه فامیلاشونم یزده هر سال با ما میان و زهر مار میشه اون عید بعد چند بار شمال رفتیم خواهرشوهرم با ما اومده و خرجشو ما دادیم تو ماشینم عقب پسرم ۶ سالشه هست اون میشینه عمش میخوابه .یعنی ما جایی میریم آرامش نداریم تقصیر شوهرمم هست ک پیش پیش ب اینا میگه .بارها گفتم میگه چی میشه ؟میگم اگه چیزی نمیشه یبار من خانوادمو میارم ببریم شمال،مشهد.خلاصه الانم میخوایم مشهد بریم بعد سالها دلم بدجوری امام رضا رو میخواد .به شوهرم گفتم ۱۲ ساعت راهه بچه عقب راهت میخوابه یا خودمون خسته شدیم تنها بریم.دیدم ب مامانش زنگ زده ک ما میریم مشهد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حتی دوس ندارم با خانواده خودمم برم مسافرت چه برسه خانواده شوهر .فقط همسرم وبچه هام وگرنه سفر نمیرم
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اگه مامانش گفت میاد باهاتون بهونه بیار نرو مشهد به لج اون هم شده نرو من اگه بودم اینکارو میکردم🙄
اول سعی میکنم نیاد .حالا اگه مادرشوهرم نیاد مادربزرگش میخواد بیاد ولی تمام سعی مو میکنم تنها بریم .خواستن بیان نمیرم.این مادربزرگه از مادرشوهرم بیشتر چسبه ک بیاد .ماشین مفت میبینن