2777
2789

۴ سال دانشگاه باهم همکلاس بودیم و بعدش تلفنی گاهی حرف می‌زدیم ، وقتی ازم خواستگاری کرد با این که خیلی دوستش داشتم ولی غرور و بیکاری و خیلی چیزای دیگه باعث شد ردش کنم. ولی همیشه تو ذهنم بود تا اینکه ازدواج کردم و تو این ۳ سال فقط و فقط یه شماره بود برام تو گوشیم . تا اینکه دیروز بعد از ۱۰ سال خییییلی اتفاقی نزدیک خونمون دیدمش ، هر دومون کلی جا خوردیم و جالب این بود که گفت ۲ ساله همینجاست !  اون روزا مثل یه فیلم اومد جلوی چشمام. با هم احوالپرسی کردیم ، خریدام رو انجام دادم و اومدم خونه. برای همسرم هم تعریف کردم که همکلاسی و خواستگار سابقم رو دیدم . 

نمی‌خوام بگم پشیمونم چون به تقدیر اعتقاد دارم ، گذشته با ماست حتی اگه به زور بخوایم فراموشش کنیم .

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من

واسه چی گفتی خواستگار قبلیمو دیدم😐

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم بود شوهرت بدونه خواستگارتو دیدی؟

من اگه عشق اولمو الان بعد ۸ سال ببینم عین خیالمم نیس

تو چه حسی داشتی بهش؟؟

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

حالا جالبیش برام اونجاش بود که بخاطرربیکاری و بی پولی ردش کردی ولی الان هردو ساکن یه منطقه اید!

و بدون عاشقش نبودی تامام✌🏻

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
حالا جالبیش برام اونجاش بود که بخاطرربیکاری و بی پولی ردش کردی ولی الان هردو ساکن یه منطقه اید! و ب ...

دنبال چی میگردی؟! نکنه خودت گل بی عیبی

دنبال چی میگردی؟! نکنه خودت گل بی عیبی

من دنبال چیزی نمیگردم!!!!!

حرفم برات سخت بود چون حقیقت بود!

چون گفتی عاشق و فلان!عاشقا ک من شنیدم بخاطر پول از هم نمیگذرن ،دوس داشتن ساده بوده!

وقتی اینجا تاپیک میزاری منتطر هر پستی باش!

موفق باشید👋🏻

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
من دنبال چیزی نمیگردم!!!!! حرفم برات سخت بود چون حقیقت بود! چون گفتی عاشق و فلان!عاشقا ک من شنیدم ...

تو هم یاد بگیر اینجا برای هر پستی انقدر الکی جوش نزنی😂