2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۲۰۰  ۳۰۰میلیون فقط باید تو حساب باشه برای سفارت

اره اما فقط ۶ ماه باید باشه بعد وقتی رفتی به  اون کشور میتونی بدی به صاحب اصلی   منظورم با قرض کردن هم میشع

ببهبه ریال چقدر میشه؟  جان من چه امیدی به این داشتم

۲۰۰ ۳۰۰ میلیون

دیگه ترجمه مدارک و هواپیما و شهریه و هزینه اپلای به طور کلی هم نزدیک ۵۰ ۶۰ میلیونه 

و اینکه اونجا نهایت ۲۰ ساعت در هفته میشه با ویزا دانشجویی کار کرد که هزینه زندگی رو تامین نمیکنه

۲۰۰ ۳۰۰ میلیون دیگه ترجمه مدارک و هواپیما و شهریه و هزینه اپلای به طور کلی هم نزدیک ۵۰ ۶۰ میلیونه&n ...

ب تظرت با زبان صفر چقدر طول میکشه ایلتس ۷.۵

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

۲۰۰ ۳۰۰ میلیون دیگه ترجمه مدارک و هواپیما و شهریه و هزینه اپلای به طور کلی هم نزدیک ۵۰ ۶۰ میلیونه&n ...

شهریه چرا بورسیه همه چی با دانشگاهه. فقط اینجا ترجمه و اپلای و بلیط هست ک باید گرفت 

یه سوال ضما نمیدونین چطور باید اپلای کرد رزمه رو فرستاد برا دانشگاه؟