2777
2789
عنوان

موندم بمونم یا ......

535 بازدید | 21 پست

بچه ها تاپیک قیلیم رو بخونید

من ۵ ماهه که دارم تلاش کنم به زندگی ادامه بدم اما خسته شدم خیلی خسته همش سریعا دچار سردرد و خستگی شدید مغزی میشم قبلا ۱۲ ساعت در روز هم اگه مطالعه میکردم هیچیم نمی شد نه سر دردی ...بعد حاددثه چند دقیقیقه مطالعه میکنم یا حتی کارهای روزمره دچار خستگی شدید و سردرد میشم همش باید بین کارها مدام استراحت کنم .در صمن یه عالمه هدف و ارزو دارم اما مشکلم اینه که نمی تونم بااین وضع بیماری ادامه بدم تلاشمم کردم تو این مدت و به این نتیجه رسیدم که این وصع غیر قابل تحمله.نگید برو دکترو روانشناس و.... رفتم با اینا مشکلی حل نمیشه . خیلی خستم این زندگی دیگه زندگی نیست من مشکلم با بقیه اونایی که میخوان خودکشی کنندخیلی فرق داره  من بیماری صعب العلاج دارم و خیلی خسته شدم .گفتن اینکه ادامه بده و زندگی کن خیلی راحته باید جای من یاشه هرکی که این حرفو میزنه تاشرایطم رو درک کنه خیلی خسته ام خیلی زیاد.تو کشورهای خارجی پدیده ای هست به اسم اتانازی و افرادی که بیماری صعب العلاج دارند با دارو دچار مرگ خودخواسته میشوند .من اگه سلامتی داشتم سخت ترین چالش ها رو  احتمالا کنار میومدم ولی نبود سلامتی اونم با این بیماری من خیلی سخته.می خوام بمیرم زودتر .نگید میری جهنم و..،.ایا عقل قبول میکته که من زجر بکشم و همش تو غداب باشم اما زنده باشم؟من چرا باید این وضعو تحمل کنم   چرا باید برم جهنم؟تجربه های نزدیک مرگ افرادی که خودکشی کردند رو خوندم همشون منفی نیست برخلاف باور غلطی که تو جامعه وجود داره که هرکی خودکشی کنه میره جهنم براساس چه سندی این حرفو میزنند؟ بین دوراهی هستم که چکارکنم به شدت خسته ام و ناتوان واینکه تو این مدت به خودم فرصت دادم و عجله نکردم برای خودکشی و تلاشم رو کردم اما به این نتیجه رسیدم که نمیتونم خیلی خسته شدم.ممنون از نظراتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون این بدن به ما تعلق نداره که ما بهش ضربه بزنیم خدا خودش ماروخلق کرده خودشم مارو از بین میبره گلم

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔

دقیقن توی شرایط شمام 

به جایی رسیده بودم که جلوی پدر و مادرم از همسرم خاستم توی غذام بدون اینکه من متوجه شم ، سم بریزن تا تموم شم 

بسیار شرایط مبهم و بدی هستم 

مثل شما ، کلی هدف و برنامه دارم 

در وجودم امید هست 

گاهن ناامیدی هم غالب می شه روم ولی من بسیار قوی هستم 

با همین جمله که تکرار می کنم "من یک بانوی قوی هستم" تا الان دوام آوردم ، بی شک ادامه خاهم داد 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

منم حالم خوب نیست و هر روز درد زیادی رو تحمل میکنم.ولی هیچوقت نخواستم خودمو بکشم.دوست دارم تا وقتی خدا خودش میخواد زندگی کنم.دلیلی نمیبینم زندگی رو از خودم بگیرم. صرفا چون بیماریم خوب نمیشه و درد و عذاب برام میاره.به خودم میگم بیاره خب! من بازم میخوام زندگی کنم. 

حتی اگه بیشتر روز رو مجبور باشم دارو های قوی بخورم و بخوابم خگهمون۱۹_۱۱ساعتی که بیدارم رو میخوام خوب بگذرونم حتی با وجود درد و خستگی.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

اگه یه چیزی رو بتونی تبدیلش کنی به باور قلبی میتونی ادامه بدی، اینکه آدم توی سختی آفریده شده(توی قرن آبه دربارش هست)، دنیا برای زندگی کردن ساخته نشده، دنیا برای زندگی ساختن ساخته شده. دنیا زمین کشت هست، فعلا باید سختی کشید و بذر پاشید و مثل یه باغبون سختی کشید. هر کسی سختی های خودش رو داره.اینحا زندگی میسازی و اون دنیا زندگی میکنی. 

منم حالم خوب نیست و هر روز درد زیادی رو تحمل میکنم.ولی هیچوقت نخواستم خودمو بکشم.دوست دارم تا وقتی خ ...

من ساعات بیداری رو هم زجر می کشم قبول دارم سختی ها باید باشه اما سختی های من بیش از حد توان هست و اگه سلامتی باشه سختی هارو میشه تحمل کرد اما سلامتی نعمتیه که نمیشه با نبودش چالش هارو تحمل کرد البته بیماری ها درجات مختلف دارند بیماری من خیلی سخته واقعا نمی تونم ادامه بدم

من ساعات بیداری رو هم زجر می کشم قبول دارم سختی ها باید باشه اما سختی های من بیش از حد توان هست و اگ ...

چه بیماری؟!! 

مثل من با خوردن هر غذایی دچار حالت تهوع میشی و ببخشید معدت غذا رو پس میزنه و میاری بالا؟! 

حتی وقتی آب میخوری هم اذیت میشی؟! 

چرا وقتی دنیا انقدر قشنگه خیلیا میخوان ازش دست بکشن؟!!!! 

ولی بیماریتون به سختی بیماری من نیست.مرسی از نظرت

هر بیماری ای سخته اسی،من نمیدونم بیماریت چیه نمیگم هم که آسون هست و سخت نیست، میگن که هر چقدر هم سخت باشه واقعا هنوزم ما برای امیدواری و تلاش هست. قرار نیست که هر تلاشی ربه موفقیت برسه. تلاش برای اینه که آدم پیش وجدان خودش شرمنده نباشه که، ای وای تلاش نکردم تو در هر شرایطی۱۰۰خودت رو بذار مطابق اون شرایطی که داری نهایت تلاشت رو بکن نتیجه رو بسپار به خدا.