2777
2789
مشکلی ندارم باهاش بابام سرمو خب می بره بعد تازهههه تمام گناهام میوفته گردن بابام بی گناه از این دنیا ...

اگه می تونی برو قره قروت طبیعی ترش بگیر و زیاد بخور    همون فشارت می اندازه و سردیت می شه و بالا میاری  بعد اونها رو بترسونه بگو مثلا می خواستم خودم بکشم!

قره قروت دیگه مشکلی نداره طبیعی هم هست!    من خودم دوران نوجوانی یه بار در اثر علاقه زیادی که به خوردن قره قروت داشتم همین بلا سرم آمد!  

ولی مطلقاً از خونه فرار نکن    باز هم این بدون خانواده صلاحت می خوان تو الان احساسی داری فکر می کنی ولی اونها عاقلانه فکر می کنند! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی سخته به خاطر همین چیزاس از ازدواج و بچه دار شدن بدم میاد  به بعضی از خانما نمیخوره جل ...

فقط دیدن که نیست!   قبل زایمان دکتر با دستش آدم معاینه می کنه!  تصور کن دستش می کنه داخل بدن تا ببینه دریچه رحم چند سانت باز شده   انقدر درد داره که نگو!!  😖😖😖🤢🤢🤢

فقط دیدن که نیست!   قبل زایمان دکتر با دستش آدم معاینه می کنه!  تصور کن دستش می کنه داخل ب ...

😑 سزارین چجوریه؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
وای خیلی سخته به خاطر همین چیزاس از ازدواج و بچه دار شدن بدم میاد  به بعضی از خانما نمیخوره جل ...

یعنی ازدواج که می کنی هر بار می گی دیگه بدتر از این نیست  بعد می بینی  بدترش هم هست! 

فردای روز زایمان یه خانوم از ثبت احوال میاد که گواهی تولد بهمون بده برای گرفتن شناسنامه!   اون خانم هایی که سزارین هستند رد بخیه رو شکم می دید  ما که طبیعی بودیم می گفت شلوارت دربیار تا اونجا رو ببینه که ورم زایمان و بخیه زایمان داره یا نه !!😒😒😒☹☹☹

😑 سزارین چجوریه؟

اونم بالاخره باید همه لباس هات دربیاری و یه لباس یه تکه برای داخل اتاق عمل بپوشی!  بعد بهت سوند وصل می کنند   سوند می دونی چیه؟  یه لوله که داخل مجرای ادرار می کنند! 

بعد تا چند روز ام برای دستشویی رفتن مشکل داری که یه نفر باید ببرد داخل دستشویی!  

این استارتر که خودش هلاک کرده برای ازدواج  اگه بدونه که چه دردسرهایی بعدش هست!  تازه اینها فقط وقتیه که با خانواده شوهر و خود شوهر هیچ مشکلی نداشته باشی! 

یعنی ازدواج که می کنی هر بار می گی دیگه بدتر از این نیست  بعد می بینی  بدترش هم هست!  ...

وای چه بد چقدر سخته😑

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اونم بالاخره باید همه لباس هات دربیاری و یه لباس یه تکه برای داخل اتاق عمل بپوشی!  بعد بهت سوند ...

آره سوند که خیلی بده ولی من دیدم چند تا خانم گفتن بدون سوند هم عمل کردیم ولی خب باز باید لباسا رو درآورد 

وای خیلی بده کلا منصرف شدم از ازدواج 

قبلا با ازدواج مشکل داشتم ولی الان بیشتر 

اونم بالاخره باید همه لباس هات دربیاری و یه لباس یه تکه برای داخل اتاق عمل بپوشی!  بعد بهت سوند ...

کاش آزمایش ازدواج نبود یا حداقل اینجوری نبود 

کاش زایمان اینجوری نبود کاش حداقل برای سزارین میذاشتن یه لباس زیر بمونه 

کاش آزمایش ازدواج نبود یا حداقل اینجوری نبود  کاش زایمان اینجوری نبود کاش حداقل برای سزارین می ...

دیگه اونجا باید به این فکر کنی خوب خدا زایمان اینجوری تدارک دیده  پس منم نباید این روز رو خودم معذب کنم!   با خودم می گفتم برای این اَنترن ها و پزشک ها  عادیه    منم این یه روز تو زندگیم ندید می گیرم!    چون واقعا نمی شه کاری کرد!  

دیگه اونجا باید به این فکر کنی خوب خدا زایمان اینجوری تدارک دیده  پس منم نباید این روز رو خودم ...

قدیما که خانما تو خونه زایمان میکردن بهتر بوده 

کاش آزمایش ازدواج نبود یا حداقل اینجوری نبود  کاش زایمان اینجوری نبود کاش حداقل برای سزارین می ...

دیگه همه این راه می رن   بخواهی مقاومت کنی خودت اذیت می شی!   فرض کن افتادی تو یه جریانی که آخرش سقوط آبشار هست و چاره ای نداری جز سقوط!     ازدواج و بارداری هم همینه!  

می تونی با فکر و خیال خودت اذیت کنی می تونی هم بهش فکر نکنی و تمرکزت بزاری رو چیزهای دیگه زندگی مشترک!  

دیگه همه این راه می رن   بخواهی مقاومت کنی خودت اذیت می شی!   فرض کن افتادی تو یه جریانی ک ...

شاید کلا ازدواج نکنم چون من حساسم رو این چیزا

قدیما که خانما تو خونه زایمان میکردن بهتر بوده 

من ترجیح می دم یه دکتر و چند تا انترن غریبه منو ببینند فرداش برن دنبال زندگیشون   تا اینکه مادرم و زن همسایه و مادرشوهر و زن عموم منو تو اون حالت دیده باشند و مدام خاطره اون روز جلو دیگران تعریف کنند و بگن موقع زایمان فلان کار کرد و فلان اتفاق افتاد! 

من ترجیح می دم یه دکتر و چند تا انترن غریبه منو ببینند فرداش برن دنبال زندگیشون   تا اینکه ...

نه منظورم تنهاییه