2777
2789

من دیدم یکی حامله شده رود استوری کرده بود و شوهرشم تگ کرده بود نوشته بو ممنون که منو مامان کردی🤣

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا دیدم نمیدونم چه قدر واقعیت داره ولی حامله شده بود عکس بی بی چک رو گذاشته بود شوهرشم تگ ک ...

واااای😄😄😄😖😖😖

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
ببخشید ولی مینوشتی خودتو پاره کردی داداش فهمیدیم رفتی استانبول چه بیجنبه ان واقعا اه

دختره فامیل شوهرمه 

زن یکی از فامیلا نزدیک شوهرم 

پیجشو من‌ندارم 

از ایناس ک شوهره پولداره از وقتی ازدواج کرده ....

فروش آنلاین لوازم آرایشی @jingoolestoon_shop
من دیدم یکی حامله شده رود استوری کرده بود و شوهرشم تگ کرده بود نوشته بو ممنون که منو مامان کردی🤣

همه میخوان قدر دانی کنن از شوهراشون  واییییی استوری میکنن یعنی چی

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
همین بنده خدا ک گفتم شام مادر شوهرشو دعوت کرده بود  از سفره استوری گذاشته بود چه عروس خوبی نصی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا ما هم مهمون دعوت میکنیم غذا درست میکنیم نمیگیم که بفرمایید پشت ساختمان چرا کنید که😐

اً

عکس خودشو.شوهرشو گذاشته بود نوشته بود من و عشقم حالمون خوبه حسودا در چ حالن 🤢🤮

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
دختره فامیل شوهرمه  زن یکی از فامیلا نزدیک شوهرم  پیجشو من‌ندارم  از ایناس ک شوهره ...

حالا ترکیه اس یگه همه چیش مثل اینجا دوتا زن لخت و پاساژ داره 

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘

استوری عکس شوهر و هر دفعه هم کپشن میزنن قدات بشم من الهی پیش مرگت بشم من .... یعنی روزی ۵تا عکس با این کپشن میزاره حالا تو واقعیت مثل سگ و گربه بهم میپرن زنه هم هر روز دعوا خونه باباش بابای بیچاره منم میره ایشون رو میاره🤮🤧🤕🥵

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫