2777
2789

سلام عزیزانم. 

اموات رو فراموش نکنیم 

به لطف خدا طبق وظیفه انسانیم هروز برای اموات زیارت عاشورا و نماز و غیر میخونم. 

هر سال به لطف خداوند یگانه ماه مبارک رمضان برای تمام اموات و خصوصا اموات بی وارث و بد وارث قران کریم رو ختم میکنم. امسال میخام در ماه مبارک فقط برای اموات بی وارث و بد وارث نماز شب هم بخونم. پس لطفا اگه کسی رو میشناسید که وارثی نداره یا بد وارثه .  غریبن و چشم انتظار😔

نام و نام پدر میت یا مشخصه ی ازش رو لطفا برام بفرستید. ممنون میشم از لطفتون.  دعای خیر بدرقه زندگیتون و ایام به کامتون❤❤❤❤❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم دعا میکنی؟

قربونت برم عزیزم حتما اگه لایق باشم. اسمتو برام بفرست . یه فهرست مینویسم دعا میکنم و میزارم لای قران و عید فطر با رقعه میندازم به آب تا برسه دست پدرمون  امام زمانمون تا دعامون کنند مولا❤🙏

محمد معصومی و علیرضا معصومی ( متاسفانه خودکشی کردن لطفا براشون دعا کنید) خودمم میخونم براشون

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
یه آقایی تو خیابونمون بود اسمش محمد علی بود نمیدونم اسم پدرش چی بود نه بچه داشت نه خواهر برادر لطفا ...

نرگس جانم فامیلی یه مشخصه دیگه اگه میدونی بگو. ممنونم عزیزم خیر بدرقه زندگیت ❤😍

شهید یوسف قربانی ، شهید رجبعلی غلامی ، این شهدا هیچکسیو ندارن 

عزیزم میشه یه خواهشی بکنم برای ازدواجم منم دعاکنی 38 سالمه بدجور دلم گرفته اسمم سمیه هست ممنون😢

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤