2777
2789

300تا400تا

البته اگرجمع بندی بودبیشتر500تااینا

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال  واقعا با فکر میشه بهم بگی ۵۰ تا تست زیست رو با تحلیلو اینا تو چند ساعت میزنی؟

۲ ساعت ؛ اگه مبحثش سخت باشه خب ۳ ساعت اینا

لطفاً واسه دوستم دعا کنید زودتر خوب شه !🤍🌌

صفر😣

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
یه سوال  واقعا با فکر میشه بهم بگی ۵۰ تا تست زیست رو با تحلیلو اینا تو چند ساعت میزنی؟

من همین صبح ۵۰ تا تست زیست زدم با تحلیل از روی پاسخ نامه سه ساعت وقتمو گرفت البته من دهم هستم تست اموزشی میزنم اونایی که ۲۰۰ تا میزنن تو مرحله ی اموزش نیستن 

300تا400تا البته اگرجمع بندی بودبیشتر500تااینا

عزیزم چجوری میرسیدی من هر درس 10 دقیقه مرورمیکنم و نزدیک 70 یا 80 تا از هر درس تست میزنم دیگه تحلیل و اینا بیشتر از 280 تا نمیشه چطوری میرسیدین؟

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
راضی هستی بنظرت خوبه این تعداد من بیشتر از 200 تا و کمتر از 300 تا روزانه تست میزنم احساس میکنم کمه

یچیزی بهت بگم

درگیر اعداد نشو!

من میتونم‌روزی ۵۰۰ تا تست اسونم بزنم ولی چ فایده ای داره؟

تو ۴۰ تا تستن بزنی ولی از هرکدوم ی نکته یاد بگیری بهتر از اون ۱۰۰ تستی هست که ۱۰ تا نکتهوازش یاد بگیری و تستاش پیش پا افتاده باشن

همین رنج ۲۰۰/ ۲۵۰ با کیفیت عالیه 

لطفاً واسه دوستم دعا کنید زودتر خوب شه !🤍🌌