2777
2789
عنوان

عشق

131 بازدید | 15 پست

تعریفتون از عشق چیه؟ بنظر شما عشق یعنی چی 

منطقی بحث کردن با بعضیا مثل این میمونه که به خر به جای هوش بگی عزیزم وایستا:)) 🙃🙂                         دور کسی بگرد... که تو نبودت چشماش... دور کسی نگرده.                                                            زندگی یه جوری شده که برای شناخت آدما باید زیست شناسی بخونیم😹👐🏿                                                  من نبضم با لبخند تو میزنه💖a💖    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چس😐😂

منطقی بحث کردن با بعضیا مثل این میمونه که به خر به جای هوش بگی عزیزم وایستا:)) 🙃🙂                         دور کسی بگرد... که تو نبودت چشماش... دور کسی نگرده.                                                            زندگی یه جوری شده که برای شناخت آدما باید زیست شناسی بخونیم😹👐🏿                                                  من نبضم با لبخند تو میزنه💖a💖    

نمیدونم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یعنی کشکی بیش نیست

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

خیلی قشنگه با خاطراتش تموم سختیات برات آسون میشه یه امیدی به زندگی پیدا میکنی اعتماد بنفس میگیری برق چشمات ستاره میزنه وخیلی چیزای دیگه اون لبخند ریزم کنار خاطرات میاد رو لبت.

عشق وجود نداره

وابستگی هست

مال بعضیا ۱ ساله مال بعضیا ۵ سال مال بعضیا ۱۰ سال

ولی بلاخره یه جایی تموم میشه و فروکش میکنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بنظرم وقتی که همه تلاشتو میکنی تا مال خودت بشه و کنار هم آرامش داشته باشین🤍

آرع اینم قشنگه

یه کلمه که هرکسی باهاش گول میخوره همین

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔

عشق خیلی چیزه عجیبیه

خوده واژه‌ی عشق ریشه‌اش از یه گیاهی گرفته شده که مثل یه پیچک دور درخت میپیچه و شیره‌اش رو میخوره کم کم طوری که از اون درخت چیزی باقی نمی‌مونه

عشق هم می‌تونه زیبا و لذت بخش باشه و هم می‌تونه باعث عذاب آدم باشه

اینا همش بستگی به معشوق و توقع و تصور ما از عشق داره

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
خیلی قشنگه با خاطراتش تموم سختیات برات آسون میشه یه امیدی به زندگی پیدا میکنی اعتماد بنفس میگیری برق ...

نظر خودمم همینه  

عشق وجود نداره یک حسه دوست داشتنه یا وابستگی 

بعدا می فهمی  من خودم با عشق  بهم رسیدیم ولی  بعدا کلا فهمیدم زندگی چیه 😂😑

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
عشق وجود نداره یک حسه دوست داشتنه یا وابستگی  بعدا می فهمی  من خودم با عشق  بهم رسید ...

یعنی بعدش خوب نیست