2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب و بد تو محلمون

661 بازدید | 35 پست

سلام

ما توی محلمون چنتا خانواده مهاجر افغانستانی  زندگی میکنن

دوتاشون با ما همسایه ان و آدم های خوبین آزاری ندارن یکیشون اهل سنته و یکیشون شیعه است

خلاصه  

من رسم کامل افغانستانی هارو درباره ازدواج نمیـدونم ولی اینو میـدونم ک از خانواده داماد پول میگیـرن

اتفاقی که افتاده اینه دو خانواده مهاجر ک برادر بودن از کودکی بچه هاشونو برای هم نشون کردن یعنی پدر دختر پولی یا شیر بهاک میگن رو دریافت کرده و دخترش نشون پسر عموش شده.

یکم بصبریـن بقیشو بگم  

اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤

الان هر دو بزرگ شون و به سنی ک میتونن ازدواج   کنن رسیدن فکنم دختر ۱۸ یا ۱۹ سالشه  دوباره حرف و گفت و اینا ک زودتر ازدواج کنن . و حالا دختر خانم گفته من پسر عمو رو نمیخام

یعنی راضی به ازدواج نشده و گفنه نمیخامش.

پسره هم نمیدونم شغلش چیه .

خلاصه هی از اونا اسرار از اونا انکار

تا این ک راضی نمیشه به هیچ وجه و پسر یه روز تو کوچه به صورت دختر خانم ک خیلیم خوشکل بود اسیـد پاشیـده 😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه غوغای به پا شد تو محله،  دیدین همه محله های کوچیک  چنتا جون مشتی داره! جونای محله  همون  پسر مشتیا ک هواسشون به همه چی هستا( برای مثال شب های محرم  و عیـد ک خونه ها خلوته اونا باموتور گشت میزنن کسی از دیوار خونه مردم نره بالا دزدی کنه)( یا مثلا یادمه دبیرستان میرفتیـم با سرویـس بر میگشتیم به روز چنتا پسر مدرسه پسرونه با موتور افتادن دنبال سرویس ما چسبیده بودن به ماشین  و هی اذیت میکرد هر چی راننده بوق داد هیچ، یهو مشتیا اومدن 😂 وسط بلوار جلوشون گرفتن ک هااان چ مرگتونه 😂 خیلی خوب بود) البته فکر نکنین بیکارنا، همشون زحمتکشن بعضیاشونم کارمندو مغازه دارن.

خلاصه از اصل مطلب دور نشیـم .این جونا ریختن سر اون پسره تا میخورده زدنش در مرگ پسره رو زدن بعدم تحویل آگاهی دادن. به خانوادشم گفتن از اینجا بریـن

حالا یه عده میگفتن نبایـد میزدن ممکنه شکایت کنن و اینا.

خلاصه دختر دسته گل به اون زیبای الان چ حالی داره بمیـرم

همش میگم یعنی باباش نمیتونست شیر بهارو پس بده بگه بیخیال دخترم شیـن؟!  

همه دنیا پیشرفت کردن همه اقوام خرافات و رسومات الکیشونو کنار گذاشتن الا افغان ها:/

چرا اخه از بچگی نشون میکنن خیلی‌ها بعد از بزرگ شدن همو نمیپسندن

ما که همچین رسمی نداریم خداروشکر 

ARMY💜.......یک عدد پشت کنکوری😁کسی هست که با هم شروع کنیم خوندن بگه🤝✨️....부라헤 방탄💜.....کیدرامر حرفه ای🗿عاشق موزیک🎶

الان ما مراسم مزخرف نداریم همه رو کنار گذاشتیم همین نژاد پرستی ما کنار گذاشته شده همه دنیا گل و بلبل شده الا افغانستان چقدر تاپیک درباره این بندگان خدا تو سایت هست خوبه تمام دنیا هم به مهاجرهای ایرانی اهانت کنن یه زمانی به ایرانی ها هم میگفتن کله سیاه آواره... ورود سگ و ایرانی ممنوع... بابا بس کنید خون بس تو ایران جمع شده؟؟؟ ایرانی ها شیر بها نمیگیرن عقد دختر عمو پسر عمو و ناف بر ندارن 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

نفرت دارم از این احمق‌بازیای بعضی خانواده‌ها🔪🔪🔪

خو احمقا اونا بچه هستن یعنی‌چی ک از الان برای آیندشون تصمیم میگیرید.اگ پدرای این دختروپسر چندسال قبل این مسخره‌‌بازیارو درنیاورده بودن الان این اتفاق پیش نمیومد.

ماهم پسرعمو داریم دیگه یعنی چه آخه.

چرا اخه از بچگی نشون میکنن خیلی‌ها بعد از بزرگ شدن همو نمیپسندن ما که همچین رسمی نداریم خداروشکر&nb ...

فکر میکنم برخی اعراب هم ک رسومات خرافی دارن هم دیـگ ندارن: /