2777
2789
بعد از چهار روز برگشته.البته اومد طبقه بالا که خونه باباشه.منم اونجا بودم.همین که اومد من کلیدمو براشتم اومدم پایین،باباش هرچی گف بمون گفتم اصلا حرفشم نزنین اون برای من مرده.حالا اومدم خونه خودم درم از پشت قفل کردم.چیکار کنم حالا.فقط دارم حرص میخورم. اومد پایین هرچی در زد باز نکردم. الان با چه بهونه ای جمع کنم برم خونه بابام که نتونه واسم عدم تمکین بگیره
تلاش کن،طلاش کن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اجازه بده توضیح بده کجا بود؟
اللهم صل علی محمد وآل محمد.عجل فرجهم. خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هزاران بار شکرت.خودت مراقب فرشته کوچولو منو و عشقم باش.اللهم صلی علی محمد وال محمد عجل فرجهم
من در جریان رفتن نبودم میشه بگی چی شده بود رفت؟
اللهم صل علی محمد وآل محمد.عجل فرجهم. خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هزاران بار شکرت.خودت مراقب فرشته کوچولو منو و عشقم باش.اللهم صلی علی محمد وال محمد عجل فرجهم
سلام، شرمنده ام دوست مجازی من متاسفانه دکتر زهرا عزیز صلاحی رو می‌شناختم تو این زمینه ولی امروز که از شاگردش پرسیدم گفت ایران نیست، این دررابطه با شماره که خیلی شرمنده ات شدم، ولی الان به کسی که حقوق خونده زنگ زدم و شرایطت رو گفتم، گفت بگو در رو اصلا قفل نکنه چون اگر شوهرت مطلع باشه و بنظر این دوستم اینطوری بود میتونه حکم ناشزه بودن رو بگیره و اونوقت همه‌ی راهها رو برات سد میکنه، باید یه مدت تحمل کنی ظاهرا
بنظر من که بغیر از مشاور حقوقی حتما برو پیش مشاور خانواده، تو که تهران هستی یه مراکزی هست به اسم سرای محله مشاورای خانوم داره که کارشونم خوبه و با قیمت مناسب بهت مشاوره میدن، من سمت شرق تهران میشناسم اگه میخوای همین الان برات بزنم شمارشو
عجب اقایون هرکاری دلشون میخواد بکنن اما زنا....