2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

81 بازدید | 10 پست

میخوام از شوهرم جدا شم...

اصلا اخلاق نداره سر هرچیز بی مورد و بی اهمیتی  بهش بر میخوره داستان میشه 

به من و خانواده ی خودش و خانواده من اصلا احترام نمیزاره. هرسری هم که دعوامون میشه هرچی از دهنش در میاد میگه... 

بهش میگم طلاق مسخره میکنه میگه میتونی بگیر موهات اندازه دندونات سفید شه طلاق نمیدم...

همش فکر میکردم دعا بگیرم زبونش بسته شه. اما نمیدونم اثر کنه نکنه از طرفی هم میترسم از دعا....

کسی وکیل خوب تو تهران سراغ داره ... توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم... 

خیلی بهش فرصت دادم... حتی گاهی دست بزن داره. هرسری چشم پوشی کردم اما دیگ طاقتشو ندارم. بچه ندارم برا همین میخوام زود تمومش کنم تا بچه ای در کار نیس

گول این جادوگرا رو نخور همش کلک پوله مزخرفاتی بیش نیست اینا اگه همچین قدرتی داشتن وضع زندگیشون اون نبود که بشینن منتظر یکی بشن سرکیسشون کنن

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری میکنم نمیره میگه من خودم مشاورم...  تو زندگیم همه جوره باهاش راه اومدم چون دوسش دارم ام ...

تا به حال قهر کردی خونه پدرت رفتی

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
تا به حال قهر کردی خونه پدرت رفتی

متاسفانه پدرم نیس... مامانم هست اما انقدر به مامانم بی احترامی میکنه که تا حالا جرعت نکردم برم. چون فکر کردم من بعدش اشتی میکنم اما رابطه ی مامانم با دامادش خراب میشه...

اما دیروز خودش با مامانم بحث کرد و جلو مامانم به من فوش داد...راستش ادمی نیس که اصلا ابراز پشیمونی کنه همیشه میگه تو مقصری ... و خودشو منطقی جلوه میده

اون نمیاد پیش مشاور لااقل شما خودت تنهایی برو 

من رفتم ... همه جوره همه ی راه ها رو امتحان کردم اما ذات شوهر من عوض بشو نیست... من باید تا اخر عمر حرف و کتک بخورم

[QUOTE=231308341]متاسفانه پدرم نیس... مامانم هست اما انقدر به مامانم بی احترامی میکنه که تا حالا جرعت نکردم برم. 

درست میشه همه چی با مشاوره خودت تنها صحبت کن

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
[QUOTE=231308341]متاسفانه پدرم نیس... مامانم هست اما انقدر به مامانم بی احترامی میکنه که تا حالا جرع ...

صحبت کردم اما ذاتش همونه تغییری نمیکنه... اصلا گوش نمیده همیشه میگه کارای من درسته تو مقصری