2777
2789
عنوان

درد دنبالچه

141 بازدید | 9 پست

بعضی وقتا خیلی کم پیش میاد که زیاد بشینم مثلا قسمت دنبالچه اون ته استخوان 

درد میگیره و خوب میشه 

ولی از دیروز تاحالا درد داره و امروز خیلی زیاده حتی نمیتونم درست بشینم و وقتی رو کمرم دراز کشیدم درد داره یکم 

دست میزنم هم خیلی درد داره 

علتش چیه؟چیکارکنم

کیست مویی نیست دوستان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد زایمان یه سال درگیر بودم

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر
نمیخوام بترسونمت ولی ممکنه کیست مویی باشه برا منم از همین دردا شروع شد دکترم گفت پوستت داشته سوراخ ...

عزیزم کیست مویی من خودم داشتم عمل کردم 

این پایینه و کیست نیست