2777
2789

شما اگاهشون کنید اگه دیگه واقعا خودشون نخواستن بدون جشن برن .... من دوسال پیش بدون عروسی رفتم سره خونه زندگیم .... هنوزم غصه شو میخورم و اشک میریزم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخود و بی جهت غصه میخوری .....منم عین تو بدون عروسی رفتم اصلا بهش فکرم نمیکنم بیخیال بابا

عروسی بگیری که چی بشه بیان بخورن برقصن خوش بگذرونن از در بیرون نرفته پشت سرت حرف بزنن؟به نظرم که عاقلانه ترین تصمیم رو گرفتیم و خوشبختیم

من پدرم مادرمو راه ندادن تو عروسیم  هنوزم زخم ته دلم اجازه نمیدع خانواده همسرمو برای ای بی احترامی ببخشم   

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

من ۴ سال پیش با یه عروسی خیلی مجلل رفتم پشیمونم کاش عروسی نمیگرفتم فقط میرفتم آرایشگاه و آتلیه با پول عروسیم میرفتم ترکیه یا کربلا

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

واقعا اشتباهه، شاید به نظرتون عجیب باشه ولی برگذاری جشن عروسی به استحکام زندگی هم‌کمک میکنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

سالگرد ازدواج لباس بپوش برو اتلیه عکس بگیرید یا حتی یه جشن کوچیک بگیرید یا اصلا فیلم فرمالیته ...

غصه نداره ک

ولی حرفتو قبول دارم

من ۸۰ درصد انگیزه ازدواجم تو اینده همون عروسی گرفتن و ایناست😆😆😆

منم نمیخواستم به اصرار خانواده ها جشن گرفتیم.حالا دنبال بهونم یه جشن اونجوری تکرار کنم.خیلی خوبه🥺

شماام میتونی یه سالگرد ازدواج لباس عروس بپوشی اتلیه بری و مهمون دعوت کنی و جشن بگیری خود منم قصد اینکارو دارم اگه موقعیتش پیش بیاد

من شوهرم بخاطر کرونا دوسنداشت و من اصرار داشتم یه جشن جم و جور گرفتیم و من هنوز دوسدارم باز عروسی بگیریم 

چطور بدون عروسی بشه زندگی کرد 

و مزخرف ترین چیز ماه عسله اخه مگ نمیشه بعد جشن ماه عسل برید