2777
2789
عنوان

دلم میخواد کههههه⭕👀

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 44 پست
🥺❤ .. اما هیشکی درکم نمیکنه . احساساتمو درک نمیکنن . حس میکنم زیادی لطیفم دیگ . نمتونمم این اخلاقمو ...

باید قوی بشی وومنطقی احساسو تو قلبت نگه دار و درو ببند روش چون بیاد بیرون اذیت میشه   از بیرون زره بپوش برای حفاظت از قلبت  حیفه  خودتو و خدا فقط اجازه دارین به احساست سر بزنین

..........
خدا همین لحظه هم بغلت کرده به حکمتش دل بده که صلاح مارو میخواد

گاهی وقتا با این حس خوابم میبره ک خدا محکم بغلم کرده . مثلن یه بالشتو بغل کردم میگم خدایا همینجوری بغلم کن بعد چند دیقه انقد اروم میشم و یهو خوابم میبره ک فرداش حس خیلی خوبی دارم

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا با این حس خوابم میبره ک خدا محکم بغلم کرده . مثلن یه بالشتو بغل کردم میگم خدایا همین ...

چقدر جالبه،شک نکن که حست درسته

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
نمیتونم . من بدون احساس زندگی نمیکنم نمیخام بدون احساس باشم .. 

نمیدونم چند سالته اما وقتی ضربه بخوری خودت در‌ک میکنی چقدر سخته وقتی بهت بگن  اخی مظلومی چقدر تو   اخی دلم برات سوخت  منم مثل تو بودم سعی کردم منطقی تر باشم

..........
نمیدونم چند سالته اما وقتی ضربه بخوری خودت در‌ک میکنی چقدر سخته وقتی بهت بگن  اخی مظلومی چقدر ت ...

ضربه خوردم اما سر پا شدم . خیلیا میگن جقد ساده‌ای اما من همین ساده بودنمو دوس دارم اخه 🥺 

...
خیلی خوبه  واس همین دلم میخاد برم تا قشنگ حسش کنم

هممون به وقتش باید بریم پس تا اونموقع مثبت زندگی کنیم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
هممون به وقتش باید بریم پس تا اونموقع مثبت زندگی کنیم

مرگ حقه همس

اما زندگی حق همه نیس

عشق حق همه نیس 

حال خوب حق همه نیس 

.. ب دنیا میایم ک انتظار بکشیم کی از دنیا میریم 

...