2777
2789
عنوان

بچم تو تب داره میسوزه حالش خیلی بده چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ۴ ساعت شیاف بزار 

یه دستمال نمدار کن بزار رو شکم و کف پاهاش و زیر بغلش 

به هیچ عنوان به سر و صورتش اب نزن تشنج میکنه 

پاهاشو بزار تو اب ولرم با یکم نمک 

رو شکم و زیر بغلشم دستمال نمدار بزار تا تبش کنترل بشه 

امشبم نخواب ممکنه تو خواب دمای بدنش بره بالا 

این تب نشونه عفونته حتما فردا ببرش دکتر تا دارو بده

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

پسر منم داشت تو تب میسوخت چندبارم استامینوفن دادم بازم تبش بالا بود بردمش اورژانس تبش گرف ۳۸ و نیم بود فوری دوبرابر وزنش قطره استامینوفن داد بعدم ازش آزمایش خون گرفتن و دوباره تبش گرف پایین نیومده بود دیگه شیاف داد کنترل شد خداروشکر

خانوما لطفا اطلاعات ندین ک حتما ببره دکتر همین الان ببینه بچه رو

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
بردمش دکتر میگ عفونته دارو داد دارو ها رو بالا میاره نمیخوره شیاف گذاشتم پایین نمیاد

بازم ببرش ببر متخصص خیلی خطرناکه تبی ک پایین نیاد تب مستقیما رو مغز بچه اثرداره

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام