خوندمش دلم گرفت یاد خاطرات خودم افتادم..البته داستان من اونجوری نیستااا ولی به هرحال خیلی دلم گرفت...تا چند روز دپرسم حالا..شما هم وقتی به اخر یه سریال یا داستان عاطفی میرسید دلتون میگیره یا فقط من آنرمالم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
دختری می خواد ازدواج کنه خانوادش مخالفن بعد عمه اش درباره عشق خودش به یک پسر نجار تعریف می کنه و میره توی حال و هوای قدیم خانواده عمه پولدار بودن ولی اون پسره مالی نداشته و عمه رو اذیت کرده در آخر هم جدا شدن با اینکه عمه هم خوشگل بوده و هم چندتا خواستگار خیلی عالی داشته با این نجار ازدواج میکنه که در نهایت به جدایی میکشه