2777
2789
عنوان

کیا رمان بامدادخمار رو خوندن؟؟؟

1319 بازدید | 17 پست

خوندمش دلم گرفت یاد خاطرات خودم افتادم..البته داستان من اونجوری نیستااا ولی به هرحال خیلی دلم گرفت...تا چند روز دپرسم حالا..شما هم وقتی به اخر یه سریال یا داستان عاطفی میرسید دلتون میگیره یا فقط من آنرمالم

چطوریه داستانش خیلیارو دیدم تعریف کردن ازش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندمش دوستش داشتم خیلی آموزنده بود

بچه ها منم یه داستان تاپیک آخرم گذاشتم سرنوشت واقعی دوستمه اگه بخونین خوشحال میشم

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
هر کی بامداد خمار رو خوند حتما شب سراب رو هم بخونه ماجرا از قول رحیم هست آدم یاد میگیره یک طرفه قضاو ...

میگن اون یه سرقت ادبیه وتوجیهات احمقانه ای اورده منم ترجیح دادم نخونمش

دو جلده دومیو بخونی دگ ناراحت نیستس

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
چطوریه داستانش خیلیارو دیدم تعریف کردن ازش 

دختری می خواد ازدواج کنه خانوادش مخالفن بعد عمه اش درباره عشق خودش به یک پسر نجار تعریف می کنه و میره توی حال و هوای قدیم خانواده عمه پولدار بودن ولی اون پسره مالی نداشته و عمه رو اذیت کرده در آخر هم جدا شدن با اینکه عمه هم خوشگل بوده و هم چندتا خواستگار خیلی عالی داشته  با این نجار ازدواج میکنه که در نهایت به جدایی میکشه 

🛫I can get anything l want🛫
میگن اون یه سرقت ادبیه وتوجیهات احمقانه ای اورده منم ترجیح دادم نخونمش

این خوبه که آدم بخونه یاد بگیره نگاه دیگه ای هم میشه داشت به ماجراها

سرقت ادبی نیست از نظر ادبی ره اندازه بامداد خمار قوی نیست ولی خوبه

این خوبه که آدم بخونه یاد بگیره نگاه دیگه ای هم میشه داشت به ماجراها سرقت ادبی نیست از نظر ادبی ره ...

اینکه بدون اجازه نویسنده داستانش رو عوض کنی و دخالت کنی خیلی بی ادبانه اس و کاملا دزدیه

خدایا شکرت❤