2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بد

229 بازدید | 10 پست

سی سالمه بعضی از اعضای خانواده شوهرم ارتباطی ندارم اما سعی میکنن منو کوچیک کنن و پشت سرم حرف میزنن خسته شدم دوس دارم دیگه نبینمشون فقط بخاطر شوهرم تحمل میکنم اما تا کی حقیر شم ؟ چیکار کنم تو جمعی که هستن اذیت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها......تو‌یه شهری زندگی‌میکنیم......میگن ادماش به دزدی معروفن.......بچم همین شهر به دنیا اومده......اومدن به‌شوخی گفتن بچت هم دزد میشه....اقا من از کوره در رفتم‌جوابشونو دادم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شوهرم نمیزاره

رو حرفت واسا بعدا تو روحیت اثر میذاره این کاراشون 

رابطتو کمترش کن هرسری برا رفتن یه بهونه بیار اینجوری کم کم قطع میشه

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
رو حرفت واسا بعدا تو روحیت اثر میذاره این کاراشون  رابطتو کمترش کن هرسری برا رفتن یه بهونه بیا ...

اره باید اینکارد کنم واقعا افسرده شدم اخه بخدا من کاریشون ندارم اونا باهام مشکل دارن میخان اذیت کنن

اره باید اینکارد کنم واقعا افسرده شدم اخه بخدا من کاریشون ندارم اونا باهام مشکل دارن میخان اذیت کنن

توام سرسنگین باش چیزی گفتن به شوهرت بگو 

اره میگم ولی همیشه میگه بگزر

یه زمانی میرسه حرفاشون عین خوره میفته تو مغزت. توام فاصله بگیر جوابشونم بده  این موقه ها شوهر باید پشت ادم باشه که نیست

البته من متاهل نیستم ولی بودن کسایی که آزارمون میدادن قطع رابطه کردیم الان آسوده ایم