2777
2789
عنوان

بیاین ازتجربه ای وی اف م بگم

76 بازدید | 10 پست

سلام خانما من ۸سال همش دنبال دکترای جورواجور بودم خودم تنبلی تخمدان داشتم ازنوع شدیدش ولی شوهرم مشکلی نداشت

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد کلی دارو گیاهی ودارو شیمیایی دیگه دلو زدم به دریا راه اخرو برم ولی خیلی میترسیدم که نتیجه نده

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی

خلاصه ای وی اف کردم بایه جنین وخداروشکر مثبت شد الان هم هفته ده هستم ازخدا میخام دامن همه منتظرا به زودی زود سبز بشه

خوب حالا آی وی اف کردی؟

وقتی بعد تخمک کشی متوجه شدم از ۶تا تخمکم فقط یه جنین تشکیل شده دنیا روسرم خراب شدم فک کردم اگه نگیره این همه دارو هزینه سختی باز راهو باید ازاول برم ولی خدا کمک کرد وهمون یه جنین واسم مثبت شد

البته سه چهارروز قبل انتقال دکترم واسم پی ارپی انجام داد که ازنظر من بعد لطف خدا اونم خیلی کمک کننده بود 

دوران انتقالم فقط سه روز اول بیشتر استراحت کردم بعدش کارای شخصی خودمو انجام میدادم وغذا درست میکردم تازه همون بعد انتقال چهارطبقه خونمون رو ازپله بالا اومدم ازتوالت ایرانی هم استفاده کردم خلاصه استراحت مطلق نبودم یعنی میخام بگم زیاد درگیر استراحت وتغذیه واینا نباشین مهم اینه خدا بخواد که بشه

دوران انتقالم فقط سه روز اول بیشتر استراحت کردم بعدش کارای شخصی خودمو انجام میدادم وغذا درست میکردم ...

ببخشيدميشه بپرسم هزينه چقدشد؟؟؟واينكه چندماه اينا بايددارو مصرف كنيم؟من ميخام بخاطر جنسيت اى وى اف انجام بدم مشكل بارورى ندارم چنددرصد احتمال باردارى هست برام؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

هزینه من چون مقدار خیلی کم دارو میگرفتم برا اینکه دچار تحریک بیش ازحدی نشم واسه این نسخه های من خیلی کمتر میشد نسبت به بقیه حدود ۱۵ تومن تا انتقال شد تو مرکز دولتی که هزینه های عملش رایگان بود تقریبا بعدم درصدش فک کنم حدود ۴۰درصده حالا باتوجه به یه سریفاکتور هاکمو وزیاد میشه

ببخشید من چندماه ازمایشات ومدارک وتشکیل پرونده برام طول کشید بعد ابان تخمک کشی کردم وبهمن انتقال دادم جنینم فریز شد