دائم دلش بازی میخواد ، الان ۲ سالشه فوق العاده شره ، دائما در حال بازیه ، الانم براش اسباب بازی خریدم از صبحه تو اتاقه داره بازی می کنه حتی برا غذا ام بیرون نمیاد😂 بچه های شما ام اینطورین استراحت نمی کنن ؟!😂💔
[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم] مامان آرمی 🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد) بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند،ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :) عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️🩹
اره دختر منم شلوغه خیلی زیاد ولی اسباب بازی همون بار اول براش جذابیت داره بعدش پرت میکنه اونور
اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔ تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم. خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰