2777
2789
عنوان

دلم گرفته ...

149 بازدید | 23 پست

همسرم دید من تو سایتم خیلی عصبی شد بچه ها 

آخه من که اینجا کاری  نمیکنم فقط وقتی گفت گوشیو بده بهم من ترسیدمو گوشیو ندادم بهش بدتر شک کرد بهم من خیلی تنهام واسه سرگرمی میام تاپیکار و میخونم

چرا اینجوری شد آخه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا همون موقع گوشی رو ندادی؟ باعث شدی شوهرت شک کنه، باید بهش میدادی تا اعتمادش جلب بشه، شوهر من هر وقت گوشیم رو بخواد همون ثانیه باید بدم، اگه بدم اصلا نمیگیره فقط میخواد امتحان کنه

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
چرا همون موقع گوشی رو ندادی؟ باعث شدی شوهرت شک کنه، باید بهش میدادی تا اعتمادش جلب بشه، شوهر من هر و ...

کاش همون لحظه میدادم فقط ترسیدم خیلی ترسیدم بخدا با این که اینجا چیزیم نداره اصن   

الانم واقعا پشیمونم ک گوشیو ندادم بهش   ناراحته ازم

همین تاپیکو بهش نشون بده 

یه جوری مثلن صفحه گوشیو روشن بزار تو همین تاپیک بیینه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
درکت میکنم ادم یهو هول میکنه😂 بهش بگو سوالایی دارم اینجا نیپرسم برا اشپزی و اینا  چیزای مرب ...

من اون لحظه که گفت گوشیتو بده ببخشید ولی ریدم به خودم هول کردم خدایی کاریم انجام نمی‌دادم آخه فقط تاپیک چک میکردم 

خونه نیس آخه  رفتش    

وقتی اومد براش توضیح بده چون اونم الان حس بدی داره فک میکنه حالا چی بوده که تو ندادی

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
وقتی اومد براش توضیح بده چون اونم الان حس بدی داره فک میکنه حالا چی بوده که تو ندادی

اوهوم زنگ زدم خیلی سرد جواب داد بعدش کلی پیام دادم اصن جواب نداد