2777
2789
عنوان

شوهرم باهام سر شده🥺🥺🥺🥺🥺😞

478 بازدید | 23 پست

این روزا زیاد عصبانی میشه بیشتر از دست خونوادش ولی خب با منم سر رفتار می‌کنه چیکار کنم مثل اول بشه؟؟؟؟خودمم باردارم ماه آخرمه هر وقت ک باهام سرد رفتار می‌کنه گریم میگیره شب و روزم شده گریه🥺

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل پونزده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به غذایی که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی هزاران  بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گیرش کجاس یکم باهام نرم تر رفتار کن بهش گوش بده سیاست ب خرج بده 

اکثر مردا تو ماه آخر حاملگی خانومشون اینطوری میشن نمیدونم چرا

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

✨ ایجاد #عشق و #بیقراری 

به عدد اسم طالب و مطلوب 

یا ناصِرُ یا مُعینُ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ

را بخواند میان ایشان به کمال به نیکی خواهد شد به حدی که اگر یک ساعت همدیگر را نبینند از شوق بی قرار می شوند به اذن الله

نکته : اسم دو نفر را باید به ابجد کبیر محاسبه کرد و سپس به تعداد مجموع آن ها آن دعا را خواند .

📚 اسرار المقاصد

آشتی

🍂🍃🌹 رفع کدورت میــان

دو طایفه یا دو شخص 🌹🍃🍂

🌺👌 به جهت تسخیر قلوب میان دو طایفه یا دو شخص که کدورت دارند وضو بسازد و دو رکعت نماز به همین نیت بخواند در رکعت اول بعد از حمد یک بار و بعد از سوره هفت مرتبه این دعا را بخواند و آن شخص چنان مسخر گردد که تصور آن را نتوان کرد به تجربه رسیده است👌🌺

🍃🌹 عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً وَاللَّهُ قَدِيرٌ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ

اَللهُمَ لِیِّن لی قَلبِ > فلان‌بن‌فلان < كَما لَیِّنتَ الحَدیدَ لِداوُد و سَخِّر لی قَلبَهُ کَما سَخَّرْتَ لِسُلَيْمانَ جُنُودَهُ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ وَ الطَّيْرِ فَهُمْ يُوزَعُونَ 🌹🍃

📚 سر المستتر

#دعای_تسخير

جهت به دست آوردن دل کسی و تسخیر قلبش نیمه #شب_جمعه (بعد از ساعت ۱۲ شب پنجشنبه شب)  بیدار شود و با لباس پاک و بدن پاک دو رکعت نماز بخواند و بعد این دعا را سی مرتبه بخواند و به جای فلان بن فلان اسم شخص مورد نظر گفته شود

اَلَّهُمَ حَبِّبَنی اِلی فُلانِ بن فُلانَهُ حَتی یاَتی اِلیَّ خاضِعاً ذَلیلاً مِن غَیرِ مُهلَهٍ وَاشغُلُهُ بِمَحَبَتی اِنَّکَ عَلی کُل شَی. ٍٍ قَدیر 

حتما یه مشکلی داره سعی کن باهاش حرف بزنی بگو من کنارتم با هم حرف بزنین شایدبشه حلش کرد بهش محبت کن بغلش کن شاید اونم باهات خوب شد سخته ولی شاید یکم از ناراحتیاش کم کنه 

بچه اولتونه؟

حتما یه مشکلی داره سعی کن باهاش حرف بزنی بگو من کنارتم با هم حرف بزنین شایدبشه حلش کرد بهش محبت کن ب ...

آره 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل پونزده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به غذایی که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی هزاران  بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم🥺❤️
آره 

شاید بچه اوله یکم استرس داره مضطربه شاید میترسه از هزینه هاش برنیاد‌...

دیدم اینجا یه خانومی گفته بودن که کلا مردا تو ماه اخر بارداری خانما اینطوری میشن اگه اینطور باشه نرماله گذراست