2777
2789

چرا واقعا؟ از موعدم هم یک روز گذشته... اینم بگم دوماه اقدام داشتم نتیجه نگرفتم رفتم دکتر کلی آزمایش هورمونی و سونو واژینال روز 3 پریود که گفت مشکلی نداری ولی دوفاستون و اینو فولیک داد تا دوماه بخورم اگه بازم نشد برم پیشش مجدد.... الان چرا پریود نمیاد پس؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد زیر شکم علائم بارداریم هستا

وقتی دکتر داده برای تقویتت بوده دیگه !بخوری بهتره

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
درد زیر شکم علائم بارداریم هستا وقتی دکتر داده برای تقویتت بوده دیگه !بخوری بهتره

عین درد موقع پریود هست آخه... کاش تکلیفم ود مشخص بشه از بلاتکلیفی خوشم نمیاد. فردا بی بی بزنم؟ میشه روز 30 دوره. اگه منفی باشه دیگه قطعا باردار نیستم زعفرون دم کرده میخورم تا زودتر بیاد

عزیزم شما بارداری انگار. میشه بپرسم چندماه اقدام بودی؟ 

نمیدونم منظم نبود

ولی زعفرون نخور صبر کن شاید اصلا لقاح دیر انجام شده باشه

دقیقا دردش مثل پریودیه ولی بچه داره جاشو سفت میکنه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
نمیدونم منظم نبود ولی زعفرون نخور صبر کن شاید اصلا لقاح دیر انجام شده باشه دقیقا دردش مثل پریودیه ...

چمیدونم والا.... خداکنه باردار باشم دیگه خسته شدم گاهی میگم نکنه دچار ناباروری ثانویه شدیم

نمیدونم منظم نبود ولی زعفرون نخور صبر کن شاید اصلا لقاح دیر انجام شده باشه دقیقا دردش مثل پریودیه ...

فردا بی بی بزنم و منفی باشه دیگه قطعیه. چون روز سوم بعد موعد میشه. ماه های قبل هم بی بی منفی درست رود و بعدش پریود میشدم.