2777
2789
عنوان

اونایی که اهل رمانید بیاید کمک

98 بازدید | 10 پست

سلام 

یه رمان خوندم قبلا دختر و پسر دانشجو و همکلاسی بودن دختره عاشق پسره میشه و پسر هم از دختره خوشش میاد ولی مغرور و بروز نمیده کم کم با تلاش های دختره بهم ابراز میکنن و ازدواج میکنن 

کسی اسمشو میدونه 

خواهشا اگه میدونید بگییید خیلی مهمه 

حتی رمانی تو همین مایه میشناسید معرفی کنید لطفاا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزی که تعریف کردی خلاصه تمام رمان های ایرانی آبکی بود،همینا که افراد زیر 15 سال نوشتن😑

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
نه هیچکدوم رو نخوندمتو همین مایه هایت که پرسیدم؟

ببین عاشقش میشی

انقد ک ادمو جذب میکنه 

عشق یوسف در مورد پسری ک سواد انچنانی نداره و از سن کم روی پای خودش و برادراش دکترن 

از اونور دختر هم پرستاره

انقد یوسف غیرتی و عاشق ک‌ دختره رو چندباری کتک زد

پایانشم خوشه

زندگی اذر هم در مورد دختری ک از بچگی اسمش روی یکی از پسرای فامیله فک کنم ک نمیخوادش اونم پسره خیلی غیرتی و اذیتش میکنه ولی واقعا دوسش داره ولی دختره متوجه نیست و…

حالا من خوب نمیتونم توضیح بدم واقعا

ولی این دوتا رمانو هیچوقت فراموش نکردم ک چقد دوسشون داشتم

دالان بهشت هم خیلی دوست داشتم

اونم عشق بود

دوتا دختر پسر ک با سن کم عاشق میشن و با هم زندگی میکنن اتفاقات جداشون میکنه و دوباره ب هم برمیگردن 

فضاشم قدیمیه خانواده های سنتی

ولی خیلی قشنگه