الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی بعد یسال دکترمو عوض کردم ایشون پیشنهاد داد همسرم بره اورولوژی معاینه و سونو شد ازمایش داد تشخی ...
میگن مورفولوژی خیلی مهمه تو تشکیل نطفه من آزمایش همسرم از این لحاظ خوبه خودم ذخیره تخمدانم بالاست اما یه بار بدون دارو وسط سیکل سونو دادم دکر گفت اصلا تخمدانات نمای پلی کیستیک نداره تخمکت هم آزاد شده من خودم وسط هر سیکلم متوجه تخمک گذاری میشم از درد شکم و ترشحات نمیدونم واقعا پلی کیستیک هستم یا نه از یه طرف بهم داروی لتروزل داد شده یه کیست اصلا خودم موندم چی کار کنم به خدا
وقتی بعد یسال دکترمو عوض کردم ایشون پیشنهاد داد همسرم بره اورولوژی معاینه و سونو شد ازمایش داد تشخی ...
الان یه مدته واقعا دست ولم به هیچی نمیره آدم تکلیفش معلوم نیست تمرکز سر این مساله اومده پایین قبلا کارای هنری میکردم الان حوصلم کم شده این مساله و انتظار کاش زودتر تموم میشد نمیدونم شما مثل من هستید یانه؟ میتونید اهداف دیگه تون رو دنبال کنید یا من اینجوری شدم؟