2777
2789
هفته دیگه موعدمه ولی دردای مریودیم بازم داده شروع میشه این ماه کلومفین خورده بودم امپول زدم ولی سای ...

نگران نباش دوستم با فولی ۱۰باردارشده بود درد پریودی و باردهری یکیه

هفته دیگه موعدمه ولی دردای مریودیم بازم داده شروع میشه این ماه کلومفین خورده بودم امپول زدم ولی سای ...

مامان سونیا خوبی؟ به نظرم به جای کلومفین شبی یه دونه لتروزل میخوردی بهتر بود تا 5 شب من اینجوری کردم یه فولی 22 داشتم روز 13

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سونیا خوبی؟ به نظرم به جای کلومفین شبی یه دونه لتروزل میخوردی بهتر بود تا 5 شب من اینجوری کردم ...

قربونت

لتروزول قبلا ک خورده بودم دوتا فولی ۲۱،۲۲ داشتم

ولی دکتر گفت ایندفعه کلومفین بخور

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
قربونت لتروزول قبلا ک خورده بودم دوتا فولی ۲۱،۲۲ داشتم ولی دکتر گفت ایندفعه کلومفین بخور

منم دقیقا فولی خوب داشتم با لتروزل برام سواله چرا ماها با این فولی ها باردار نشدیم؟ مشکل کجاست واقعا

منم دقیقا فولی خوب داشتم با لتروزل برام سواله چرا ماها با این فولی ها باردار نشدیم؟ مشکل کجاست واقعا

ما بعد یسال متوجه شدیم همسرم واریکوسل خفیف داره

۴ماه دارو خورد دکتر گفت نرمال شده و نیاز ب جراحی نداره

حالا باید ببینیم چی میشه

توکل ب خدا

ما بعد یسال متوجه شدیم همسرم واریکوسل خفیف داره ۴ماه دارو خورد دکتر گفت نرمال شده و نیاز ب جراحی ند ...

شما از کجا متوجه شدی همسرت مشکل داره میتونم بپرسم تعداد اسپرم و حرکت و مورفولوژی شون چند بوده؟ 

ما بعد یسال متوجه شدیم همسرم واریکوسل خفیف داره ۴ماه دارو خورد دکتر گفت نرمال شده و نیاز ب جراحی ند ...

میگن تعداد اسپرم کسایی که واریکوسل دارن پایینه درسته؟ به نظرت 40 میلیون در یک بار انزال کمه؟ 

شما از کجا متوجه شدی همسرت مشکل داره میتونم بپرسم تعداد اسپرم و حرکت و مورفولوژی شون چند بوده؟ 

وقتی بعد یسال دکترمو عوض کردم ایشون پیشنهاد داد همسرم بره اورولوژی

معاینه و سونو شد ازمایش داد تشخیص واریکوسل دادن

مرفولوژیش ۳ بود با تحرک اسپرم ۱۵ درصد

بعد اینکه دارو خورد مرفولوژیش ۵شد تحرکشم ۳۱ درصد

تحرک باید بالای ۳۲ باشه ولی گفت خوبه

میگن تعداد اسپرم کسایی که واریکوسل دارن پایینه درسته؟ به نظرت 40 میلیون در یک بار انزال کمه؟ 

برا تعداد اسپرم دوتا عدد داره.. تو ازمایش اول  یکیش ۴۰۸ بود یکی ۶۸ 

تو ازمایش دوم شد ۲۱۶ و ۴۰

دقیق نمیدونم ولی بنظرم ۴۰ میلیون خوبه

وقتی بعد یسال دکترمو عوض کردم ایشون پیشنهاد داد همسرم بره اورولوژی معاینه و سونو شد ازمایش داد تشخی ...

میگن مورفولوژی خیلی مهمه تو تشکیل نطفه   من آزمایش همسرم از این لحاظ خوبه خودم ذخیره تخمدانم بالاست اما یه بار بدون دارو وسط سیکل سونو دادم دکر گفت اصلا تخمدانات نمای پلی کیستیک نداره تخمکت هم آزاد شده من خودم وسط هر سیکلم متوجه تخمک گذاری میشم از درد شکم و ترشحات نمیدونم واقعا پلی کیستیک هستم یا نه از یه طرف بهم داروی لتروزل داد شده یه کیست اصلا خودم موندم چی کار کنم به خدا 

وقتی بعد یسال دکترمو عوض کردم ایشون پیشنهاد داد همسرم بره اورولوژی معاینه و سونو شد ازمایش داد تشخی ...

الان یه مدته واقعا دست ولم به‌ هیچی نمیره آدم تکلیفش معلوم نیست تمرکز سر این مساله اومده پایین قبلا کارای هنری میکردم الان حوصلم کم شده این مساله و انتظار کاش زودتر تموم میشد نمیدونم شما مثل من هستید یانه؟ میتونید اهداف دیگه تون رو دنبال کنید یا من اینجوری شدم؟ 

الان یه مدته واقعا دست ولم به‌ هیچی نمیره آدم تکلیفش معلوم نیست تمرکز سر این مساله اومده پایین قبلا ...

منم هربار پریود میشم بهم میریزم چون دخترم خیلی ناراحته 

ولی همچنان سعی میکنم امیدوار بمونم