2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چند وقت پیش یه کاربر پربازدید شد پسر شش ساله ش فوت کرده بود بر اثر این بیماری کوفتی که عوارض کرو ...

خودشون تو تاپیک هستن انگار 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

آره منم الان اومدم همین رو تایپ کنم

استارتر من رفتم چند تا مقاله انگلیسی راجبش خوندم، واقعا واقعا جدی هست، ولی یکم نادره 

همه بچه ها بعد کرونا گرفتن دچارش نمیشن

ولی خب بعضی ها میشن و..... 

دختر من ۵ روز بخاطرش بستری بود کل بدنش کهیر زد بعد از اینکه مرخص شد هم تو خونه مفصلی ادامه داشت واقعا اذیت شدیم و خود بچه کلی کورتون گرفت و ivig 

میگن علتش یه کرونای خفیف بوده که یکی دو ماه قبل گرفته البته دختر من مهدکودک میرفت و مریضیش فقط در حد فین فین بود حتی تبم نکرد ولی یه هفته قبلش برای اینکه فین فینشم تموم بشه و بیشتر مریض نشه آنتی بیوتیک شروع کرده بودم

که بعدش این مریضیش شروع شد واقعا اذیت شدیم همه سه بار اکو قلب شد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
علائمش چی بود

معمولا مفصلی هست مثل کاوازاکی یعنی یهو ممکنه بچه از خواب بیدار بشه بگه نمیتونم راه برم

برای دختر من پوستی بود عصر از حموم آوردمش لباس که تنش کردم گفت تنم میخاره منم دیدم رو تنش چندتا دونه هست انگار مورچه گاز بگیره در عرض چند دقیقه کل بدنش همونجوری شد و بعدش دونه ها تبدیل به کهیر شدن و دکتر گفت تب کرد ببرینش ارمایش اورژانسی بعدشم که ازمایش دید بستری کرد

معمولا مفصلی هست مثل کاوازاکی یعنی یهو ممکنه بچه از خواب بیدار بشه بگه نمیتونم راه برم برای دختر من ...

من دخترم ی هفته س ازمن سرماخوردگی گرفته 

سه روز تب ویروسی داشت .الانم سرفه خلط دار داره 

خیلی میترسم ممکنه بچه ی منم اینجوری شه

من دخترم ی هفته س ازمن سرماخوردگی گرفته  سه روز تب ویروسی داشت .الانم سرفه خلط دار داره  ...

نه عزیزم خدانکنه به دلت بدراه نده

این بیماری اصلا علائم سرماخوردگی نداره