2777
2789
عنوان

به نظرتون این غذاها برای مهمونی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم منم اهل مهموني ايطوريم ولي دونوع خورشت باهم نيمزارم. مثلا زرشك پلو باقالي پلو با گوشت فسنجون ...

ممنونم گلم از راهنماییت

بله منم بحثم رو تعداد نبود منم مثل شما میخواستم ترکیب بهتری بذارم مثلا به نظرم وقتی غذا برنج و خورشتیه دلمه خوب نیست اونم توش برنجه خیلی خورده نمی شه

ممنونم از راهنماییتون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
چطور وقت میکنید این همه غذا بپزید؟ من خیلی بتونم دونوع 

عادت کردم زمان بندی میکنم

تازه اینا غذاهای راحتتری هستن

مثلا تولد باشه تعداد غذا ها اینقدر زیاد میشه و همه هم لحظه ی اخر باید اماده بشن

اتفاقا قیمه نثار و ماهیچه رو گذاشتم برای دوستهای همسرم گفتم برای اونا بپزم قزوینی نیستم ولی این غذا ...

به شدت مجلسیه

فقط دوتاشو باهم نزار

مثلاً باقالی پلو با ماهیچه ی مهمونی

قیمه نثار ی مهمونی

به شدت مجلسیه فقط دوتاشو باهم نزار مثلاً باقالی پلو با ماهیچه ی مهمونی قیمه نثار ی مهمونی

اخه میخوام چند مدل باشه هر بار میان یا ما میریم حداقل دو تا غذای اصلی داریم

من گفتم ماهیچه و قیمه نثار همسرم میگن قیمه نثار با فیله سوخاری نمیدونم کدوم بهتره اونا هم هفته ی دیگه میان

چرا فكر ميكنيد اسرافه؟ ماهم سبك مهمونيامون همينه يك دانه برنجم اسراف نميشه اندازه هارو درست ميپزيم ...

چون‌پرسیدید چرا ،چون من خودم جایی چند نوع غذا باشن معذبم دستم به دهنم میرسه اما تجمل رو نمیپسندم معذب شدن منظورم هزینه نبود آدم کسی در این اندازه زحمت بکشه معذب میشه و برای جبرانش در زحمت حسمی میفته منظورم این بود،چون فکر دور همی ها با تجملات به حاشیه میره،

عزیزم زیاد خودتون رو خسته نکنید یعنی چی که توقع دارن؟ دو مدل غذا درست کنید به نظرم کافی هست 

یعنی توقع غذاهای متنوع رو دارن 

دستپختمم دوست دارن تقریبا هر بار میان سعی میکنم چند مدل از غذاهایی که دوست دارن رو بذارم 

برای تعداد نپرسیدم بیشتر می خواستم بدونن با هم خوبن یا غذاییش رو تغییر بدم

یعنی توقع غذاهای متنوع رو دارن  دستپختمم دوست دارن تقریبا هر بار میان سعی میکنم چند مدل از غذا ...

بله متوجه هستم اما هدف اصلی از دورهمی های خانوادگی صمیمیت و معاشرت بیشتر فامیل با هم دیگه هست نه اینکه به خاطر چند مدل غذا دور هم جمع بشن من به خاطر سلامتی خودتون گفتم که زیاد خسته نشین و بدنتون ضعیف و ناتوان نشه همین وگرنه قصد جسارت و ناراحت کردن شما رو ندارم 

بله متوجه هستم اما هدف اصلی از دورهمی های خانوادگی صمیمیت و معاشرت بیشتر فامیل با هم دیگه هست نه این ...

سلامت باشی عزیزم

ممنونم از لطفتون

من یه پسر بزگ دارم که کمک کارم هست بچه ی کوچیک ندارم که وقتم رو بگیره خیلی لطف داشتید بهم