2777
2789
عنوان

به نظرتون این غذاها برای مهمونی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 85 پست
توقع چند مدل غذا و تنوع و اینکه با خودشون ببرن خانواده ی همسرمم همینطور شدن اونا دیگه سفارشم میدن

تقصیرخودته چرا اذیت میکنی خودتو

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم شبیه شما بود دو سه مدل غذا و سالاد و سوپ و دسر درست میکرد از یه هفته قبل مهمون اومدن درگیر ...

ممنونم عزیزم تقریبا همینطورم هست ۳۶ سالمه و به هر حال گردن درد و کمر درد دارم و به قول شما وظیفمم شده، خود مادرم اگه کمتر بپزم اعتراض میکنه ولی خانوم برادرم چون بچه ی ۵ ساله داره میگه اون خسته میشه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
تقصیرخودته چرا اذیت میکنی خودتو

اخه میدونن دست به غذا هستم و دیگه ازم میخوان گاهی هم همسرم از اینکه غذا میدم میبرن ناراحت میشه عم خانواده ی خودم هم خواهر و برادر خودش 

فسنجون با گوشت مرغ. قیمه نثار. سوپ شیر سالاد کلم. ماست و خیار. ژله  نوشابه دوغ اینا هم ا ...

اتفاقا قیمه نثار و ماهیچه رو گذاشتم برای دوستهای همسرم گفتم برای اونا بپزم قزوینی نیستم ولی این غذا معرکس

ممنونم عزیزم تقریبا همینطورم هست ۳۶ سالمه و به هر حال گردن درد و کمر درد دارم و به قول شما وظیفمم شد ...

باهاشون صحبت کنید غیرمستقیم از درداتون بگید و کم کم سعی کنید کمش کنید ... بذارید اعتراض کنن ... عادت میکنن بعد یه مدت

هیچ چیز مهمتر از سلامتی خودتون نیست شما این بدنو حداقل ۵۰ سال دیگه میخوایدش ... خیلی زوده واسه این دردا

سالاد کلم چ چیزایی میخواد

من خودم سالاد کلم رو با کشمش و گردو سرو میکنم سسش هم فرانسوی با شکر و ابلیمو میریزم زودترم درست میکنم که جا بیفته 

باهاشون صحبت کنید غیرمستقیم از درداتون بگید و کم کم سعی کنید کمش کنید ... بذارید اعتراض کنن ... عادت ...

ممنون عزیزم

درست میگید توکل به خدا

[QUOTE=231173686]ظاهرم بله اگه ناراحتی هم داشته باشم خیلی درون ریزم[/QUO اروم بودن خوبه عزیزم اما س ...

خواهر ندارم

دوست صمینی هم همینطور همکارام هستن که به هر حال ادم روش نمیشه باهاشون صحبت کنه دیگه تو این سالها عادت کردم به این تنهایی که دارم

ببخشید ولی زیادی نیس غذا ؟؟؟؟ 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

خورشت کرفس رو حذف کن،چرا انقدر تجملات و زیاد؟چند مدل غذا مهیمان رو معذب میکنه و اسرافم هست خودتونم ا ...

چرا فكر ميكنيد اسرافه؟ ماهم سبك مهمونيامون همينه

يك دانه برنجم اسراف نميشه اندازه هارو درست ميپزيم

مقداري ميمونه ميخوريم فرداش يا مهمان ميديم ميبره..

مهمونمىنم خانوادمون هستن كه دستشون به دهنشىن ميرسه معذبم نيستن براي اينجور مهماني دادن

💕