2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفای بقیه توجه نمیکنه..تلاش میکنه فقط..تو هر موضوع و کاری دخالت نمیکنه

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

بدون اینکه بخواد بدونه پشت سرش چی میگن خودشه و اعتماد به نفس قوی داره و تو کاراش موفقه چون هر روز به خودش میگه من میتونم و واقعا هم می‌تونه 💅همش خودش رو با مرد مقایسه نمیکنه چون نمی‌خواد چیزی رو ثابت کنع

مستقل میشه، خودشو همه جوره دوست داره، اعتماد به نفس داره، احترام میذاره به خودش، کتاب میخونه، آراسته هست، خوب صحبت میکنه، لبخند داره، به هر حرفی جواب نمیده، به سلامتیش اهمیت میده، ضعیف نیست که بذاره کسی آرامشش رو بهم بریزه، دنبال یادگیری میره، رشد میکنه، دوستای خوبی انتخاب میکنه، خشمش رو مدیریت میکنه و ....

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

با وجود مشکلات زیاد خسته نمیشه از مبارزه کردن...تا آخر میره...حتی اگر بدترین چیز رو تجربه کنه بازم به راهش ادامه میده...مثل گرگ ها نمیشه...انسان باقی میمونه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

با اینکه میدونه دنیا جای قشنگی نیست شجاعانه و عاقلانه عاشق میشه اعتماد میکنه زندگی میکنه. و برای دل خودش انتخاب میکنه  خیلی راحت با شکست در رابطه کنار میاد و به جای افسرده شدن درس و تجربه میگیره مهارت جدید یاد میگیزه

😎💚🐬

یک زن قوی روی هدفش کار میکنه و تا رسیدن به هدفش سعی میکنه کر باشه 

هر کاری کرد منتظر این نیست که ببینه بقیه چی میگن یا تحسینش میکنن؟

ارزش ها رو درون خودش تقویت میکنه و خصلتهای بد رو کم کم میزاره کنار 

زندگی و خوشحالیش رو به افراد دور و برش وابسته نمیکنه 

باید همیشه فکر کنید خودتون تنها هستید که میتوانید به خودتون کمک کنید ..