2777
2789
عنوان

راه حل بدید

126 بازدید | 11 پست

خانوما من با ی خانواده مذهبی ازدواج کردم شوهرم ادم معمولیه ن خیلی مذهبی ن خیلیم بی دین ولی پدر شوهر مادرشوم از اون پولداریا مذهبی هستن ک تو مسایل مالی با اینکه ما مشکل داریم کمک نمکینن حتی ی عیدی ساده نمیدن میگه نوروز عید نیست ولی از اون ور هی مستقیم و غیر مستقیم ب مسایل دینی ما گیر میدن و بقول خودشون خیر عاقبتمونو میخان. حالا واسه امروز ی مهمونی مذهبی دارن از اونا ک بخور بخور راه میندازن و توش سخنرانی اینا دارن. حالا من موندم تو این مراسم بمونم یا برم خونه بابام. البته دیشب مقدمه چینی کردم گفتم خونه خالم دعوتیم هر چن دعوتم نیستم. ولی حوصله این جور مراسمرو ندارم. بنظرتون برم یا نرم؟ از ی طرف حوصله حرف ک چرا نموندیو ندارم از ی طرفم حوصله مراسم مزخرفشونو. 

ما ی شهر دیگه زندگی میکنیم و واسه تعطیلات برگشتیم زادگاهمون

مذهبی که به خانوادش کمک نکنه رو باید گل گرفت کجای مذهب این حرفو زده اخه  که به بچت کمک نکن بعد نماز بخون از اماما پیروی کن اینو مذهب نمیگن جاهلیت میگن والا

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر بتونی بری وبمونی خوبه

وگرنه خودت را اذیت نکن الویت ارامشته 

اگر قراره نری بعد هی خودخوری کنی ویا حرف وحدیث پشتش هست و... یه جور خودت را سرگرم کن توی اون مراسم

از نظر اینکه کمک نمیکنن و...نمیشه به بقیه گفت مدلی که ما دوست داریم حرف بزنن ورفتار کنن  هرچند حرف ما درست باشه

یه زره آهنی بپوش وبرو مراسمش حرفی زدن یه لبخند بزن وپاش برو پای حرفشون نشین

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سخنرانی هم شد مهمونی برید مسجد برا سخنرانی 

ولله انقد پولدارن 3 طبقه خونه دارن 2 طبقشو حتی اجاره نمیدن واسه مهمونیاشون بماند ک حدود 8 واحد دیگه دارن دادن اجاره . از اون طرف ما مستاجریم تو ی شهر دیگه و بزور کرایه خونه میدیم. من پولشونو نخاستم فقط دستم از سرمون بردارن و نخان منو  بزور ببرن بهشت‌. مطمینم بگم میخام برم گیر میدن ک بمون و تو تنها عروسی باید یاشی ولی بخدا از دیشب انگاری میخان دارن بزنن ک میخام تو این مراسم مزخرف بمونن

بالاخره عروس خانواده هستی اگر بمونی خیلی بهتره بازم شرایط وروحیه خودت را بسنج

میدونی کلا مهمونی زیاد دارن من تو همشون بودم تا حالا ولی اینکیه خیلی مذهبیه ک اصلا با شرایط من جور در نمياد. من برم اون وسط چ غلطی بکنم 

وقتی عروس اون خانواده شدی باید با روحیاتشون هم سازگار بشی، در ضمن دیگه هم جایی از خونواده و فامیلای ...

من بدشونو نگفتم کاری هم بهشون ندارم اونانن ک ب اخرت ما گیر دادن.

وقتی عروس اون خانواده شدی باید با روحیاتشون هم سازگار بشی، در ضمن دیگه هم جایی از خونواده و فامیلای ...

اینم بگم من از اول کامل خودمو ب پسرشون معرفی کردم گفتم ما ادم معمولی هستیم ن زیاد مذهبی ن بی دین. گفتم برو ب خانوادتم بگو ک این زنی ک من میخام بگیرم حجایش معمولیه نماز نمیخونه. حالا اونانن ک  میخان منو ب راه راست هدایت کنن!!!!!!!!! 

اینم بگم من از اول کامل خودمو ب پسرشون معرفی کردم گفتم ما ادم معمولی هستیم ن زیاد مذهبی ن بی دین. گف ...

اینم بهت بگم تو عوض نشو همون تیپی بمون ولی باهشون مخالفت نکن حتی اگه یه چیز خرافاتی گفتن