2777
2789

دختر خالم تابستون شپش گرفته بود 

موهاشو از ته زد 

امشب داییمینا و خالمینا باهم اینجا بودن 

دختر خالم موند شبو.

من فکر میکردم خوب شده دیگه چیزی نداره چون بعد اون کلی شامپو زد و درمان کرد 

قبل رفتنشون زن داییم اروم اروم با مامانم حرف می‌زد 

من فقط یه لحظه شنیدم که مامانم گفت براش شامپو بخر

وقتی رفتن به مامانم گفتم زن دایی چی میگفت 

برگشت گفت آره تو موهای مبین ( پسر خالم ) چند تا تخم شپش دیده ترسیده 

میگه یه وقت مرسانا ( دختر داییم ) و عرشیا ( پسر داییم ) شپش نگیرن منم گفتم شامپو بزن.

حالا تو این تایم بعد رفتنشون من رفتم جارو برقی کشیدم 

بعد رفتم از مامانم پرسیدم زن دایی چی میگفت

اومدم دیدم دختر خالم خوابیده رو تختم 

موهاشم باز 

پتومم روش کشیده 

موهاشم ول کرده رو بالش 

انقدر اعصابم خورد شد 

گفتم مامان تا من نمیگفتم زن دایی چی میگفت تو نباید میگفتی مراقب باش؟؟؟

برگشته میگه چی میشه مگه ؟ 

شپش گرفتی هم گرفتی شامپو میزنی میره 

اعصابم خورد شد 

من همینطوریش موهام کم پشته 

هزار تا قرص میخورم 

هزار نوع مراقبت میکنم یه کم رشد کنه بلند بشه فردا پس فردا میخوام عروس بشم

اصلا اعصابم داغون شد سر این رفتار مامانم.

که حداقل نگفت من حواسم باشه 

گوه تو همه چیز.

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

در ضمن من داداش دارم 

دختر خالم شب اتاق من میخوابه

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شامپو نمیرع شپش 💔 

اولین باری که پسرم رو بغل کردم یه حس متفاوت داشتم یه حس بکر یه حس وصف ناشدنی با خودم گفتم این ثمره ی ۹ ماه منه اون  رو بعد از خدا من به این دنیا آوردمش مطمعنم به عضو جدید خانوادم هم این حس رو خاهم داشت 

دقیقا منم بخاطر این بی فکری مامانم موهامو از دست دادم مامانم میدونست دختر همسایمون شپش داره هی میاوردش خونه سه سالشه منم موهام تا کمرم بود برای اولین بار اونقدر بلند شده بود شپش گرفتم پسرونه زدم الان موهام تا زیر چونمه منتظرم بلند شه

ینی واقعا گوه تو این زندگی گوووووووه

اعصابم اندازه کافی سر اینکه پریودم قطع نمیشد خورد بود 

الان اینم اضافه شد 

چرا باید رو تختت بخوابه رختخواب یچیز خیلی شخصیه

چون براشون مهم نیست این چیزا 

۱۶ سالشه 

ینی واقعا گوه تو این زندگی گوووووووه اعصابم اندازه کافی سر اینکه پریودم قطع نمیشد خورد بود  ا ...

ای بابا 

واسه قطع پریود نشاسته دو قاشق بریز تو آب بخور بعدشم رب انار ترش لوبیا سبزم بپرس بخور شیاف دیکلوفناکم بردار قطع میشه منم تاپیک اخرمو زدم ولی بعد کلی تحقیق تو اینترنت به این نتیجه رسیدم و خودم قطع کردم پریود لعنتی رو

من بودم دختر خاله رو بیدار میکردم بعد هم بیرونش میکردم به همه هم فوش میدادم و بعد مادر و  خالم ...

مامان من اگه براش مهم بود قبلش یه کلمه بهم میگفت.