درد پریودی امونمو بریده😭😭😭یه قرص سه کاره استامینوفن خوردم 😭 الآنم تا پروکسن.....بابامم خوابه وگرنه میرفتیم درمانگاه😐😭😭😭😭 ناپروکسن خوبه ب نظرتون؟؟؟
چیکار کنم دردم آروم شده😭😭😭😭😭😭😭
۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمیدونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمیدونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یک کیسه اب گرم برقیم بخر بزار کنارت تا درد گرفت بزار روی دلت
اره باید بخرم
من که فقطططططط شیاف دیکلوفناک و کیسه ابگرم اگرم بتونم میرم دکتر یه سرم بهم میده آمپول ب کمپلس ...
شیاف نمیتونم🤕اشکم در میاد...ولی آمپول و میزنم راحتم
منم دردام شدید میشه با چایی نبات زنجبیل خوب میشم یا قرص ژلوفن
چ خوب🤕
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟... ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پرکند یا خاک گور ._. خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
فک کنم فقط منم از پریودی خوشم میاد؟😐😑 جوشونده گمیجات شیاف دیکلوفناک
خوشت میاد🤕🤕
مفنامیک اسید بخور اگه یه مدت بخوری هم خونریزیت کم میشه هم دردت
میگن خیلی بده مفنامیک اسید...بعدشم اصلا اثر نداره