خب میخام جدید باشه.. از مرغ عادی 🤢🤮شدم از بس عیدی خوردم
جوجه درست کنید
یا سینه رو مربعی خرد کنید تو ماست یکم سس مایونز آبلیمو و پیاز و فلفل و زعفرون بذارید بعد چند ساعت تیکه ها رو به سیخ چوبی بکشید یک تکه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای سبز و نارنجی
من اینطوری درست میکنم عااالی میشه حالا خواستی قبلش واسه خودتون تست کن.اول اگه خواستی مرغتو مزه دار کن با پیاز و ابلیمو و ادویه و نمک یه شب قبلش میتونی هم نکنی.بعد فرداش مرغ و با پیاز ریز کن و دو لیوان آب و کمی ادویه و زعفرون و کره بزرگ و کمی روغن مایع بذار بپزه حدود دوساعت چک کن آبش تموم نشه بعد نمک بزن و این مرغ داخل روغن و کره خودش سرخ میشه یک ربع به خاموش کردنش رب انار با اب جوش رقیق کن بده رو مرغ و بذار یکمی حا بیوفته و خاموش کن میزان رب انار هم بستگی به ذائقه تون داره
مرغ رو با پیاز یه تفت کوچولو بده زردچوبه بزن .با یکم ادویه و فلفل سیاه و اگر بود اویشن بزار بپذه بعد هویج وفلفل دلمه ای روخورد کن رب و فلفل سیاه و یکم زرد چوبه تفت بده و بربز روی مرغات .یکمم اخر سر زعفرون اضافه کن.خیلی راحت ومجلسی
برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علیابنابیطالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚