2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میخام جدید باشه.. از مرغ عادی 🤢🤮شدم از بس عیدی خوردم

جوجه درست کنید 

یا سینه رو مربعی خرد کنید تو ماست یکم سس مایونز آبلیمو و پیاز و فلفل و زعفرون بذارید بعد چند ساعت تیکه ها رو به سیخ چوبی بکشید یک تکه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای سبز و نارنجی 

بعد تو کره یا روغن سرخ کنید

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

من اینطوری درست میکنم عااالی میشه حالا خواستی قبلش واسه خودتون تست کن.اول اگه خواستی مرغتو مزه دار کن با پیاز و ابلیمو و ادویه و نمک یه شب قبلش میتونی هم نکنی.بعد فرداش مرغ و با پیاز ریز کن و دو لیوان آب و کمی ادویه و زعفرون و کره بزرگ و کمی روغن مایع بذار بپزه حدود دوساعت چک کن آبش تموم نشه بعد نمک بزن و این مرغ داخل روغن و کره خودش سرخ میشه یک ربع به خاموش کردنش رب انار با اب جوش رقیق کن بده رو مرغ و بذار یکمی حا بیوفته و خاموش کن میزان رب انار هم بستگی به ذائقه تون داره

بفرمایید.. 

مرغ رو با پیاز یه تفت کوچولو بده زردچوبه بزن .با یکم ادویه و فلفل سیاه و اگر بود اویشن بزار بپذه بعد هویج وفلفل دلمه ای روخورد کن رب و فلفل سیاه و یکم زرد چوبه تفت بده و بربز روی مرغات .یکمم اخر سر زعفرون اضافه کن.خیلی راحت ومجلسی

مرغ رو با پیاز یه تفت کوچولو بده زردچوبه بزن .با یکم ادویه و فلفل سیاه و اگر بود اویشن بزار بپذه بعد ...

اره همیشه همین درست میکنم.. گفتم یک کارعجیب بکنم جلو فامیل شوهر.. 

راستی عزیزم من تاپیکاتو همه دنبال کردم، 😌 باآرزوی خوشبختی 

اره همیشه همین درست میکنم.. گفتم یک کارعجیب بکنم جلو فامیل شوهر..  راستی عزیزم من تاپیکا ...

با سس مایونز خیلی خوبه ها مرغتو همونمدلی اب پز کن و پخت تو سس مرغت دوقاشق سس مایونز بزن فقط یکم اب مرغت سفت میشه وحالت نارنجی میگیره ولی خوشمزس

سلام 

کلیپ در نت موجوده

https://www.salameno.com/news/55346790/نخستین-صحبت-های-ضارب-روحانیون-در-حرم-مطهر-رضوی-فیلم

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚